Головна Мапа сайту Контакти
RSS
13 серпня 2009
Один день. Спорт

Поєдинки відбору на світовий футбольний форум

21:06

У нашій відбірній групі на Чемпіонат світу-2010 зіграли головні конкуренти "синьо-жовтих". Білорусь удома поступилася хорватам - 1:3, ускладнивши собі подальшу боротьбу за вихід на Мундіаль. Хорватія ж вийшла на чисте друге місце, випередивши Україну на три очки. Про інші поєдинки відбору на світовий футбольний форум - в огляді Андрія Чернишкова.

Азербайджан-Німеччина - 0:2. Відбір до ЧС-2010

Налаштуватися на аутсайдера буває важко навіть найкращим збірним. Німці в матчі з Азербайджаном особливо не напружувалися. Вже на початку матчу Швайнштайгер відкрив рахунок дальнім ударом. Після цього біля воріт господарів запанували тиша і спокій. Так само, як і біля протилежних. По перерві, отримавши прочуханку від Льова, німці знову пішли вперед. Удар Гомеса відбив і воротар, і поперечка, а от Клозе на добиванні пощастило більше. 2:0 - спокійна і виважена перемога Німеччини.

Фарери-Франція - 0:1. Відбір до ЧС-2010

На Фарерських островах непереливки навіть фаворитам. Титулована збірна Франції з місцевою командою більше мучилась, ніж грала. Навали на ворота аутсайдера довго залишались марними. Доки під кінець першого тайму Жиньяк таки не переправив м'яч у ворота острів'ян. До кінця матчу французи змогли відзначитись лише раз, та й то з офсайду. У підсумку - 1:0, перемога, яка не додає честі галльським півням.

Мексика-США - 2:1. Відбір до ЧС-2010

Футбольні кити північної Америки - США та Мексика - не втомлюються з'ясовувати стосунки. Цього разу доля звела їх у відбірному матчі. Мексиканці, які загубили вже достатньо очок в іграх з аутсайдерами, на висококласного суперника все ж налаштувалися. Підопічні Агірре пропустили першими - Девіс вискочив віч-на-віч з кіпером латиноамериканців і виграв дуель. Щастя янкі було недовгим - Кастро мало не зламав поперечку, від якої м'яч потрапив у ворота. Мексиканці продовжили тиснути, і за десять хвилин до кінця таки домоглися свого - Сабах потужним ударом приніс перемогу своїй команді.

Телепрограма