Головна Мапа сайту Контакти
RSS
18 грудня 2008
Один день. Світ

Одна історія. Бреду Пітту - 45

22:03

Знаменитий красунчик та кінозірка світового масштабу Бред Пітт 18 грудня святкує своє 45-річчя. Попри солідний вік, його й досі вважають еталоном чоловічої краси та одним із найсексуальніших чоловіків планети. Про зіркових жінок, яким вдалося завоювати серце голлівудського красеня - в одній історії Олександра Николишина.

Гвінет Пелтроу і Бред Пітт - перше велике кохання

Першим великим коханням Бреда Пітта була актриса Гвінет Пелтроу. З нею він познайомився у 1995-му році на зйомках стрічки "Сім", де вони грали подружню пару. Молоді актори втратили голову один від одного, а Пелтроу навіть планувала покинути акторську кар'єру задля створення сім'ї з Піттом. У грудні 1996-го року відбуваються їхні заручини. Однак проти цієї пари батьки актриси. Вони вважають, що виходець із простої сім'ї, без манер і навіть без вищої освіти Бред Пітт - не рівня аристократичній Гвінет. Весіллю Пелтроу та Пітта так і не судилось відбутися - у червні 1997-го року вони оголошують про розрив стосунків.

Дженіфер Еністон і Бред Пітт - п'ять років подружнього життя

3 роки потому Бред Пітт таки створює власну сім'ю. Він одружується з Дженіфер Еністон - зіркою комедійного серіалу "Друзі", в одній із серій якого з'являється й сам. У ній він по вуха закоханий у Рейчел - героїню своєї дружини. Проте після 5-ти років подружнього життя зіркова пара розлучається. На заваді їхньому щастю стає нездатність Еністон народити для Пітта дитину та її неймовірні ревнощі до іншої кінозірки Анджеліни Джолі, разом з якою Бред Пітт грає подружжя супер-кілерів у фільмі "Містер і місіс Сміт".

Анджеліна Джолі і Бред Пітт - пара найсексуальніших людей планети

Невдовзі сімейна пара Сміт з кіноекрану таки перетворюється на пару Джолі - Пітт у реальному житті. Папарацці відразу нарекли їх парою двох найсексуальніших людей планети. Вони офіційно не реєструють своїх стосунків, зате Джолі нарешті дарує Пітту радість батьківства - народжує дівчинку Шайло та близнят Нокс і Вів'єн. Окрім рідних дітей, у зіркових батьків ростуть ще й троє всиновлених. Двох хлопчиків і дівчинку вони забрали з сирітських будинків у Камбоджі, Ефіопії та В'єтнамі. Зараз Анджеліна Джолі та Брет Пітт продовжують жити разом, зніматися в кіно і займатися благочинністю.

Телепрограма