Головна Мапа сайту Контакти
RSS
23 грудня 2008
Один день. Світ

Один портрет. Карла Бруні - перша леді Франції

22:03

23 грудня день народження святкує перша леді Франції, дружина Ніколя Саркозі, колишня модель і співачка Карла Бруні. Вона ретельно приховувала рік свого народження, його довго не було навіть в її офіційній біографії. Втім, нещодавно проговорилася про це в інтерв’ю. Про першу леді Франції - далі в “Одному портреті”

Карла Бруні: романи

Особисте життя Карли Бруні - привід для нескінченних пліток. Їй приписують численні романи зі знаменитостями. Біля її ніг були музиканти Ерік Клептон і Мік Джаггер, мільярдер Дональд Трамп і актор Кевін Костнер. Останній лямур Бруні увінчався гучним скандалом. Вона жила з відомим французьким видавцем Жаном-Полем Ентховеном, але закохалася в його сина Ральфа. Він молодший за Карлу на 10 років, від нього вона і народила свого єдиного сина. Їхні стосунки тривали близько шести років.

Карла Бруні: перша леді

У житті Ніколя Саркозі Бруні з’явилася після його розлучення з дружиною Сесилією. 52-річний президент швидко знайшов утіху в обіймах красуні, і вже за півроку дозволив натягти на себе обручку. Для Саркозі це став третій шлюб, а Бруні вийшла заміж уперше. Коли екс-модель почала супроводжувати Саркозі в закордонних поїздках, політикою не цікавився лише лінивий. Справжнім “виходом в люди” став візит пари до Великої Британії. Мадам Саркозі гідно трималася під час королівського прийому в Букінгемському палаці. Жовчні журналісти прискіпливо вивчали її вбрання і глузували, що поруч із першою леді Франції дружина британського прем’єра Гордона Брауна виглядає “сіренькою мишкою”.

Карла Бруні: скандали

Під час того візиту Карла пережила принизливі хвилини. Британські таблоїди як один надрукували її фотокартку в стилі “ню”, зроблену ще до того, як вона залишила подіум. Пізніше скандальний знімок продали з аукціону за 100 тисяч доларів. А нещодавно одна з компаній, що виготовляє одяг, випустила жіночі валізи із цим портретом. Розлючена Бруні через суд добилася їх заборони. Щоправда, все розкупили майже миттєво.

Телепрограма