Головна Мапа сайту Контакти
RSS
10 серпня 2009
Один день. Світ

У Ніцці відбувся Бал квітів - тусовка для російської супер-еліти

21:10

Цієї ночі Ніццу затопило... квітами. Таке у столиці Лазурного узбережжя стається щороку - бал завжди збирає вершки російської публіки і перетворюється на тусовку для супер-еліти. І цей рік не став винятком. Ексклюзивне право висвітлення "Бал де Фльор" отримав канал "К1". Росію, яку не показують по телебаченню, бачив Роман Бочкала.

Рів'єра чи французьке Середземномор'я. Раз на рік тут проходить Бал квітів - свято одягу та несподіваного дизайну. Здавалося б - квіти… До чого тут одяг?

Це вілла родини Ротшильдів - відомих магнатів. Палац розташований біля Ніцци та вважається одним із найкрасивіших у Франції. Орендувати його хоча б на день коштує десятки тисяч євро.

Узбережжя французьке, але мова усюди російська. Гості починають збиратися. Вишукані сукні від відомих кутюр'є, діаманти засліплюють фотокамери. Один за одним під'їжджають "Бентлі", "Ламборджині" та "Феррарі". Стає зрозуміло: квиток вартістю дві тисячі доларів - цілковита дрібниця.

В унікальних суперкарів - одна спільна риса: майже всі - з московськими номерами.

Завітали на Бал квітів не лише бізнесмени, а й завзяті московські тусовщики. Серед них - і Ксенія Собчак. За правилами заходу, в одязі мало бути щось квіткове. Але найвідомішій світській левиці Садового кільця на це начхати.

Ксенія Собчак, телеведуча:

- Цветы? А должны были быть цветы? Ну, я не настолько слежу за дресс-кодом… Я сама как цветок. И все должны быть рады моему приходу настолько, как невеста букету от жениха.

А ось і винуватиця свята - модельєр Тетяна Цвєточна з Санкт-Петербурга. Саме вона створила колекцію живих суконь.

Тетяна Цвєточна, модельєр:

- Сегодня самые прекрасные девушки будут облачены в самые прекрасные платья из живых цветов. Прилетели эльфы и помогли нам это сделать.

Цю сукню тільки-но зробили - вона проживе від сили п'ять годин. Топ-модель на ім'я Етері зізналася, що це найкраще з того, що вона колись одягала. Більш пахуче вбрання годі шукати.

Етері Орджонікідзе, топ-модель:

- Я поняла, как это будет, когда я одену свадебное платье. Мое платье будет такое же светлое и красивое. И потому я чувствую себя и принцессой, и королевой сегодняшнего вечера.

До показу лишається десь година - і ось ми зустрічаємо єдину українку на цьому балу. Наталя з Києва зізналася, що почувалася трішки засмученою, немов на чужому святі.

Наталя Бережна, киянка:

- Слава Богу, что хотя бы я приехала. Это, конечно, ужасно обидно, что среди всего этого великолепия… Россияние устроили себе праздник.

Розважав гостей Ілля Лагутенко. Відомий рок-виконавець вдавався до експериментів, виконуючи романси. Яка публіка - такі й пісні.

Ілля Лагутенко, співак:

- Хорошо, когда цветы растут, когда есть достаточно удобрений, чтобы они росли выше и слаще.

І ось показ. Першою іде модна російська дизайнерка Маша Кравцова. За нею - ще семеро дівчат.

Моделей вітає міс Всесвіт Ксенія Сухінова. Шампанське ллється рікою, але якоюсь кризовою.

З Ніцци, Роман Бочкала, Владлен Ноль, К1.

Телепрограма