Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Найнебезпечніша і найстрашніша подорож "Орла і Решки" сьогодні о 20:10 на К1!

Найнебезпечніша і найстрашніша подорож "Орла і Решки" сьогодні о 20:10 на К1!

10 вересня 2014 | 14:13

Ведуча проекту "Орел і Решка. На краю світу" Регіна Тодоренко побувала в найбільш захоплюючій і небезпечній подорожі за всю історію тревел-шоу "Орел і Решка". Прилетівши на зйомки до Республіки Вануату, дівчина провела два дні в первісному племені Луінео, яке знаходиться на одному з островів архіпелагу - острові Танна.

Плем'я Луінео відоме тим, що впродовж століть його члени вживали один одного в їжу. Зараз варварський звичай залишився в минулому, однак, в цілому уклад життя не зазнавав змін з первісних часів. В селищі немає електрики, водопроводу, календарного обчислення і грошей. Будь-яка валюта в племені не має цінності. Якщо гість приходить до селища, він зобов'язаний піднести його старійшині дари: мішок рису або, скажімо, живого півня.

Знімальній групі "Орла і Решки. На краю світу" вдалося домовитися про унікальний експеримент і залишити ведучу програми жити в селищі два дні. Що й казати, дівчина отримала незабутні враження.

"Мало кому вдалося побувати там, де до цих пір панує первісний лад. Ці люди зовсім не знають, що таке гроші, телефон і електрика, про душ я взагалі мовчу. Який там душ? Вони йдуть за кілька кілометрів до річки, щоб помитися і роблять це не дуже часто. Але найважливіше, що людям з племені абсолютно все одно, як живуть інші, вони дуже щасливі і весь час посміхаються", - каже Регіна.

Найстрашнішим для дівчини виявилось спати в будиночку на дереві. Будинок, точніше дві плетених стіни без даху, розташовувався на висоті семи метрів над землею, і лізти до нього довелося по стовбуру і гілкам великого дерева. Переночувавши на такій висоті, Регіна настільки освоїлася, що не побоялася прийняти там душ.

"Води в племені немає, тому я заздалегідь набрала з собою цілий ящик пляшок з водою. Милася я чудово! Стоячи за ширмою, яку зробила з рушника, на висоті 7 метрів над землею, на самому краєчку будиночка, я поливала себе водою з пляшки. В двох метрах від мене оператор проводив зйомку, і чоловік десять з племені стояли під деревом і не розуміли, чому ці дурні туристи виливають таку кількість води на землю?!", - зі сміхом згадує Регіна.

Телепрограма