Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

10 пісень, які дарують надію на краще

10 пісень, які дарують надію на краще

25 лютого 2015 | 19:20

"І ось, коли ми майже там, де холодно і сніг

І зовсім близько наша самота.

Бажання сильні, як любов, поможуть нам дійти

І буде вся та наша висота"

(с) "Океан Ельзи"

Ми не претендуємо на оригінальність, але віримо в те, що музика лікує душі. Коли все валиться з рук, заваріть чай і увімкніть голосніше музику.

1. Елка - "Только не падай духом"

Щастя у дрібницях - вважає Еолка, і ми з нею згодні.
Більшість її пісень - це ліки від поганого настрою і панацея від нудьги.
У грудні 2014 року співачка презентувала пісню українською мовою під назвою "Прекрасна". Як з'ясувалося, дану композицію для співачки написав український музикант Олександр Положинський, з яким Елка давно дружить.
Не падайте духом і слухайте Елку:)

2. Мачете - "Папа"

Дебютне відео Мачете на пісню "Нежность" неодноразово називали "Інтернет-феноменом" і "Відео року" - сумарна кількість переглядів на YouTube і Vimeo на сьогоднішній день складає більше 20-ти мільйонів. Пісня "Папа" - друга зворушлива композиція, яку оцінили в мережі.
Сам Ярослав Малий розповів, що хоча гурти, в яких він працює, пишуть різну музику і використовують різну "музичну мову", але їх об'єднує головна тема творчості - любов. "Гурти, об'єднані однією ідеєю, - це любов у глобальному сенсі цього слова. Це любов не тільки до людини або до своєї справи, а й до всього світу", - розповів Малий.

3. Фабриканти - "Береги любовь"

Костянтин Меладзе написав пісню, присвячену боротьбі зі СНІДом, для телешоу "Фабрика зірок 3". Її заспівали учасники "фабрики" і їхній гість - ВІЛ-позитивний юнак, який тиждень прожив у Зірковому домі разом з "фабрикантами". Цього ж дня у прямому ефірі відбулася прем'єра нового соціального відеоролику "Цепочка".

4. Ірина Дубцова і Віктор Романченко - "Живи"

Одна з найсильніших і найвідвертіших пісень Ірини Дубцової.
Як говорить сама Ірина, - це пісня про тих, хто розуміє, що б не трапилося - не можна опускати руки, потрібно рухатися, потрібно боротися, тому що в кожній людині є сили, про які вона іноді навіть не здогадується. Але вони є.

5. Океан Ельзи - "Все буде добре"


"Для кліпу обраний момент створення пісні, - розповідає режисер кліпу. - Я вважаю, що кожен повинен займатися своєю справою - тоді у нас неодмінно все вийде і неодмінно добре!"

6. БГ і А. Васильєв - "Песня о Звездах"

Гребенщиков і Васильєв виконують "Песню о Звездах" з к/ф "Червона Шапочка". Найулюбленіша пісня дитинства у виконанні кращих рок-музикантів - це прекрасно. Послухайте.

7. Віра Брежнєва - "Доброе утро"

"Кажуть, що ранок добрим не буває. Ще й як буває! Особливо, якщо він у вас буде починатися з нашої пісні! Бажаю всім з посмішкою зустрічати новий день!", - говорить Віра Брежнєва. За сюжетом відеокліпу Брежнєва постає в образі індійської богині з сонячною кулею в руках, яку кидає на небосхил і яка, у свою чергу, освітлює всю планету і кожен дім. Відео, як і сама композиція, вийшли дуже добрими та світлими.

8. Потап і Настя - "Все пучком"

Ну хіба у когось вийде заспівати веселіше?
"Да, ребята, жить тяжко, но будет, будет все пучком!"
Так само, як і пісню - назвали альбом.
На запитання журналістів, чому для назви альбому дует обрав саме цю пісню, Потап відповів: "Зараз такі складні часи, що людям необхідно дати який-небудь позитивний настрій. Незважаючи на те, що важко, все одно можна знайти якісь форми відпочинку. Руки, ноги, голова є, значить все пучком. Це така словесна заміна фрази "все буде добре"".

9. Владі - "Сочиняй мечты"

"Сочиняй мечты,
Есть миллионы шансов, что скоро будет все сбываться".
Пісня "Сочиняй мечты" кардинально відрізняється від того репу, до якого звикли меломани: у своєму треку Владі не скаржиться на суворі звичаї вулиць або проблеми з законом, а навпаки, мотивує людей "сочинять мечты".
За словами виконавця, своєю піснею і кліпом він хотів підтримати людей, які в себе не вірять або які перестали думати, що у них ще "все попереду".

10. PianoБой & Бумбокс - "Этажи"

"Постав ще раз ось цей трек", - з цих слів Андрія Хливнюка почалася співпраця між гуртом Бумбокс і Дмитром Шуровим, Pianoboy. Справа у тому, що коли продюсер Бумбоксу, Олексій Согомонов черговий раз слухав у себе в машині переданий Шуровим диск з його піснями, Андрій Хливнюк опинився поруч.
Зараз пісня "Этажи" вже ротується на радіостанціях, а резиденти Інтернет-простору діляться треком з друзями, активно вішаючи його на інтерактивні "стіни" один одного.

Телепрограма