Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Стара казка на новий лад. Прем'єра на К1! Популярний фантастичний серіал "Красуня і чудовисько"

Стара казка на новий лад. Прем'єра на К1! Популярний фантастичний серіал "Красуня і чудовисько"

11 березня 2015 | 10:00

21 березня, о 22:00 на телеканалі К1 стартує популярний фантастичний серіал "Красуня і чудовисько". Головні ролі виконують Крістін Кройк, відома нам за роллю Лани Ленг у "Таємницях Смолвіля", і Джей Райан, який зіграв одну з провідних ролей у серіалі "Терра Нова", а також знімався у популярному серіалі "Морський патруль".

Надалі серіал буде йти у вихідні о 22:00.

Сюжет:
Кетрін Чандлер - молода дівчина-детектив, яка ніяк не може оговтатися після драми, що трапилась багато років тому. Мати дівчини вбили у неї на очах, і лише завдяки несподіваному рятівникові самій Кетрін вдалося вижити. Вона запам'ятала цю людину. Втім, у тому, що він не просто людина, у неї не було жодних сумнівів... Минають роки, і Кетрін, розслідуючи черговий злочин, зустрічає Вінсента Келлера - ветерана війни в Афганістані, який, взагалі-то, давно офіційно мертвий. Міс Чандлер з'ясовує, що саме Вінсент врятував її у підлітковому віці, і що він через генетичний експеримент військових іноді перетворюється на якусь подобу перевертня. Як будуть розвиватися подальші стосунки головних героїв? Чи зможе чудовисько-Вінсент стати другом (а може і кимось більшим) для красуні Кетрін? Відомо лише одне - дівчину в біді він не залишить і стане її вірним напарником у непростій справі розкриття злочинів.

Цікаві факти:

  •  Пілот серіалу був затверджений незадовго після того, як творцям серіалу вдалося знайти Кройк на головну роль. Їм навіть довелося переманювати актрису з конкурентного проекту за допомогою... кексів. Саме з ними представники прийшли на зустріч з Крістін.
  • Серіал став успішним - він отримав безліч номінацій і нагород, у тому числі і за роботу акторів. За його мотивами був намальований і випущений комікс, а письменниця Барбара Хемблі написала книгу "Beauty and the Beast" ("Красуня і чудовисько"), засновану на подіях серіалу.
  • Партнери по серіалу з посмішкою говорять про "очевидну хімію між Крістін та Джеєм, коли вони разом на знімальному майданчику".

  • Сюжет серіалу "Красуня і чудовисько" 80-тих років значно відрізняється від нової версії: тоді Вінсент врятував уже дорослу Кетрін і, щоб захистити і вилікувати її, приніс у підземелля, де жив він сам й інші істоти, що змушені переховуватися.

Нагороди:

  • У 2013 році серіал "Красуня і чудовисько" був удостоєний американської премії "Вибір народу" (People's Choice Awards) у категорії "Улюблена нова теледрама".
  • У 2014 році серіал "Красуня і чудовисько" був удостоєний американської премії "Вибір народу" (People's Choice Awards) у категорії "Улюблений фантастичний серіал".
  • У 2014 році Крістіан Кройк, актриса серіалу "Красуня і чудовисько", отримала американську премію "Вибір народу" (People's Choice Awards) у категорії "Улюблена актриса фантастичного серіалу".


Дивіться серіал з 21 березня у вихідні о 22:00 на телеканалі К1!

Телепрограма