Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Новий сезон, нові країни і нові сюрпризи від проекту "Орел і Решка. Шопінг"!

Новий сезон, нові країни і нові сюрпризи від проекту "Орел і Решка. Шопінг"!

10 вересня 2015 | 18:28

Маша Івакова і Антон Лаврентьєв за три сезони проекту стали володарями чорного поясу по шопінгу! З нашими гуру шопінгу ми відвідали 52 країни і 66 міст.

А зараз у проекту "Орел і Решка. Шопінг" є для вас новини! Вже наступної суботи, о 18:10 на К1 прем'єра проекту "Орел і Решка. Шопінг. Невидане"! Ви побачите більше, ніж одне місто і одну країну. Те, що не потрапило в офіційні версії програм, те, що було вирізано через цензуру або докори сумління.

Все, що було не доказано і не показано, не куплено і приховано, сюжети, які не увійшли, та цікаві історії зі знімального майданчика. Подробиці найбільш зворушливого, авантюрного та романтичного весільного шопінгу в Лас-Вегасі. Як знімалася перша постільна сцена?

Як ведучі порушують правила програми? Що просив не показувати Антон? Чим займаються ведучі, коли думають, що їх не знімають? Де в Камбоджі знайти фірмові шмотки всього лише за 8 баксів? Непал - такий, яким його більше не побачить ніхто.

Чому постійно доводиться вирізати сюжети, в яких ведучі роблять щось своїми руками? Майстер-клас від Антона "Як стати справжнім джигітом", і від Маші "Як познайомитися зі справжнім джигітом".

Це та багато іншого дивіться вже наступного тижня!

А новий сезон проекту "Орел і Решка. Шопінг" відкриє випуск в Узбекистані. Четвертий сезон проекту почнеться з самого серця Середньої Азії!

У цьому сезоні буде спекотно, на наших ведучих чекають незабутні покупки в нових містах! Шопінг тут - шматочок східного колориту, крихта азіатських традицій, тюбетейки та халати.

Узбекистан - казкова країна, ілюстрація до казок "Тисяча і однієї ночі". Поки що непопулярна серед туристів країна, тому ні натовп, ні черги не будуть вам заважати здійснювати дивовижні та незвичайні покупки!

А з понеділка, 14 вересня, о 20:00 на К1 заходить новий сезон проекту "Орел і Решка" - ювілейний, 10 сезон, де всі ведучі зберуться разом: Андрій Бєдняков, Жанна Бадоєва, Настя Коротка, Леся Никитюк, Коля Сєрга, Регіна Тодоренко та Євген Синельников.

Команда проекту "Орел і Решка. Ювілейний сезон" подорожуватиме тими містами, у яких ще не була знімальна група проекту - виявляється, такі ще залишилися! Цього разу маршрут пролягатиме через неосвоєні ведучими шоу місця Індії, США, Китаю, Єгипту, Куби, Лаосу, М'янми, Гватемали, Пуерто-Ріко, Домінікани. І головне - у новому сезоні телеглядачі зустрінуться з улюбленими ведучими минулих сезонів шоу, до того ж мандруватимуть вони у найнесподіваніших творчих тандемах. Умови ті ж самі. Комусь дістануться сто доларів, а хтось буде шикувати із золотою карткою.

Телепрограма