Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Прем'єра на К1! "Ух ти show" з ведучим Павлом Тупіковим

18 вересня 2017 | 15:00

У суботу, 23 вересня, о 13:00 на К1 відбудеться прем'єра нового розважального проекту власного виробництва "Ух ти show".

Жіночі зачіски, манікюр, пірсинг, тату, незвичайні страви та напої, прикраси і відпочинок, найнеймовірніші пропозиції руки та серця, кумедні випадки в ресторанах - іронічно, весело й непередбачувано в добірках смішних сюжетів на YouTube під коментарі ведучого з відмінним почуттям гумору!

"Ух ти show" - новий проект каналу К1, місія якого дивувати і розважати.

У постійній рубриці "КухНЯШКА" телеглядачі дізнаються, наскільки процес приготування їжі може бути веселим, якщо підійти до нього з гумором, а в рубриці "Амур в шоці" побачать всі етапи романтичних стосунків: від курйозів на побаченнях до неймовірних пропозицій руки та серця, а також найбільш незвичайні весілля зі всього світу!

Ведучий "Ух ти show" - актор Павло Тупіков, який входить в топ-10 кращих ведучих івентів України.

""Ух ти" - це шоу, подивившись яке можна відпочити і розслабитися. Що може бути краще у вихідний, ніж подивитися щось легке, півгодини веселого відео, де ведучий постає в незвичайному, для подібного жанру, образі. Ми розповімо про найдивовижніші, незвичайні і дивні місця на планеті: міста, будинки, аеропорти, готелі та навіть в'язниці", - говорить Павло Тупіков.

Перший випуск проекту відбудеться вже в суботу, 23 вересня, о 13:00 на К1!

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Телепрограма