Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

10 найдобріших комедій про тварин для сімейного перегляду

10 найдобріших комедій про тварин для сімейного перегляду

14 червня 2018 | 11:38

"Звірі - це тобі не люди, з ними можна домовитися"
к/ф "Приборкання норовливого"

Тварини завжди вносять в наше життя позитив, незалежно від того відбувається це в життя чи на екрані. Фільми про тварин - один з найдобріших і найзворушливіших жанрів у кіно. А вже якщо це - комедія, то після перегляду вам гарантований заряд гарного настрою на кілька днів. У нашій сьогоднішній підбірці ми зібрали саме такі добрі та позитивні фільми, і із задоволенням ділимося нею з вами.

1."Король повітря" - у суботу о 12:00!

Пес Бадді - абсолютно незвичайна собака. Адже він вміє майстерно грати у баскетбол!

Виконавець головної ролі фільму - справжня кінозірка і собака з дуже цікавою долею. Американець Кевін ді Чіко підібрав бездомного пса під час подорожі у горах, привіз його додому в Сан-Дієго і навчив грати у баскетбол, бейсбол, футбол і навіть хокей! Свою першу кінороль Бадді зіграв у серіалі "Повний дім", а потім був "Король повітря". Коли пес помер, в пам'ять про нього було знято продовження фільму "Король повітря. Золота ліга". 

2. "Павутиння Шарлоти"

Не все безхмарно в житті поросяти Уїлбурна, але будь-які проблеми можна вирішити, коли у тебе є вірні друзі.

Дівчинку Ферн, яка віддано піклується про Уїлбурна, зіграла актриса-вундеркінд Дакота Фанінг. Дакота навчилася читати, коли їй було 2 роки, в 6 зіграла свою першу роль у кіно, а в 12 - заробила за рік чотири мільйони доларів і посіла четверте місце в списку найбільш високооплачуваних молодих голлівудських зірок. До речі, сталося це якраз після виходу "Павутиння Шарлоти", так що в чотиримільйонному доході Дакоти врахований гонорар і за цей фільм.

3. "Суперпес"
Божевільний вчений-генетик намагається вивести породу собак, наділених надприродними здібностями. Добродушний пес на прізвисько Блиск випадково перекидає на себе вміст пробірок і отримує суперсилу.

Мабуть, зараз важко знайти актора, який користувався б більшою популярністю, ніж Пітер Дінклейдж. Роль Тіріона в серіалі "Гра престолів" зробила його загальним улюбленцем. Але у слави є і зворотна сторона. Щоб сховатися від настирливої уваги преси, Дінклейджу навіть довелося придбати заміський будинок і переїхати туди. Традиційні способи зміни зовнішності голлівудських знаменитостей, такі як чорні окуляри, високо піднятий комір і шапка, насунута на очі, у випадку з Дінклейджем не мають жодних шансів на успіх.

4. "Волохатий тато" 
Окружний прокурор Дейв Дуглас - трудоголік і майже не приділяє уваги своїй сім'ї. Випадково він стає жертвою наукового експерименту, і тепер періодично перетворюється в собаку. Як не дивно це допомагає Дейву переосмислити своє життя і налагодити стосунки з близькими.

Тім Ален, який зіграв Дугласа, - один з найпопулярніших голлівудських коміків. Особливе місце в його кар'єрі займають фільми для дітей. Завдяки ним Алена навіть назвали легендою Діснея. Втім, іскрометного почуття гумору Алену вистачає не тільки на кіно. Він ще й письменник, до того ж, досить популярний. Одна з його книжок з кумедною назвою "Не стійте занадто близько до голого чоловіка" очолює список бестселерів "Нью-Йорк Таймс". У цій книзі Ален в жартівливій формі розкриває таємниці чоловічої психології.

5. "Доктор Дулітл"
Джон Дулітл - типовий зразок успішного лікаря. Тільки от у нього є одна особливість, якою навряд чи володіє хтось із його колег. Він може розмовляти з тваринами.

Едді Мерфі - також дуже відомий філантроп і благодійник. Здебільшого він жертвує гроші на боротьбу зі смертельними хворобами і допомагає бездомним. Сам Мерфі народився у бідній родині і прекрасно знає, як важко дістаються гроші. В одному з інтерв'ю він згадував: "Пам'ятаю, попросив у мами один долар, а вона мені відмовила - не було жодного цента зайвого в домі. Так от я тоді собі сказав, що ніколи не буду так жити. Весь час боротися з бідністю зовсім не весело. А потім я вісім років відпрацював на шоу "Суботнім вечором в прямому ефірі". Ця програма - Гарвард для коміків. Скільки нас звідти вийшло - не злічити. Мені потім робота в кіно здалася повною нісенітницею у порівнянні з цією м'ясорубкою. Сидиш собі в трейлері цілими днями, у стелю плюєш".

6. "Зевс і Роксана"

 

Тері Барнет - композитор і господар хитрого пса на прізвисько Зевс. Дружба Зевса з дельфіном Роксаною допомагає і самому Тері знайти кохання.

Були часи, коли Стів Гутенберг був не менш популярний ніж Пітер Дінклейдж. У 80-ті роки його курсант Махоні з "Поліцейської академії" був одним з найвідоміших телегероїв у світі. Зараз актор практично не знімається, він заснував свою продюсерську компанію, займається театральними постановками та бере активну участь у благодійній діяльності. Гутенберг побудував цілий комплекс, щоб забезпечити житлом молодих людей з неблагополучних сімей.

7. "Стюарт Літл"
Сім'я Літлів усиновила маленьке мишеня на ім’я Стюарт. Він носить модний костюмчик, вміє розмовляти, і з ним відбуваються неймовірні події.

У 2009 році мистецтвознавець Гергелій Баркі дивився фільм "Стюарт Літл" зі своєю дочкою і раптом побачив на екрані щось, що особливо привернуло його увагу. За спиною у Х'ю Лорі висіла картина, в якій Баркі упізнав роботу угорського художника-авангардиста Роберта Берені "Спляча жінка з чорною вазою", яка багато років вважалася зниклою. Сам Баркі бачив її лише одного разу, та й те на фотографії. Пізніше з'ясувалося, що асистентка режисера побачила картину в антикварному магазині, вирішила, що вона підходить до інтер'єру будинку Літлів і придбала її за 500 доларів. А у грудні минулого року полотно виставили на аукціоні в Будапешті за 110 тисяч євро.

8. "Джордж з джунглів"
Хлопчик, який виріс у джунглях, потрапляє до великого міста, де з ним відбуваються безліч кумедних пригод.

Незважаючи на те, що Брендан Фрейзер зіграв у кіно безліч ролей, сам він вважає, що для глядачів він завжди буде асоціюватися в першу чергу з Джорджем. "Ви, певно, думаєте, що моя найбільша знакова роль - Рік Оконнел у "Мумії". Ось і ні, я був "Джорджем з джунглів" і більшість, як не дивно, мене пам'ятає саме за цією картиною. Якось я йшов у аеропорті в Сінгапурі й раптом відчув, як щось обвиває моє коліно і прилаштовується на ступні. Опускаю очі і бачу малюка, який вчепився обома рученятами в мою ногу і висить, намагаючись забратися вище. Я починаю озиратися у пошуках його матусі і чую знизу голосок: "Джордже, а Джордже!".

9. "Полі"
Історія про пригоди папуги Полі, що намагається розшукати дівчинку, яка його виростила.

На головну роль у фільмі "Полі" претендували цілих 38 папуг різних порід і забарвлень. Координатор картини Бун Нар вирішив, що найкраще у фільмі будуть виглядати синьолобі аратинги. Втім, він порахував, що з такою складною роллю навряд чи впорається один папуга, навіть найбільш артистичний, тому Полі грають одразу 14 папуг цієї породи.

10. "Ед"
Добра комедія про дружбу талановитого бейсболіста Джека і шимпанзе Еда. Ед не просто чудовий друг, він ніби народжений для бейсболу.

Ми звикли бачити Мета Леблана у ролях легковажних хлопців, які змінюють жінок, наче рукавички. Але в житті актор зовсім не схожий на своїх кіношних героїв. Леблан - дуже відповідальна людина, а головною жінкою в його житті є донька Марина. "Кохання з першого погляду можливе лише в одному випадку: коли ти вперше бачиш свою новонароджену донечку. Все інше - романтична брехня". Коли дівчинка була зовсім маленькою, лікарі виявили у неї серйозне захворювання. Дбайливий батько залишив кар'єру, і п'ять років не знімався в кіно, направивши всі сили на лікування дочки.

Телепрограма