Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Прем'єра на К1! 15 жовтня стартує популярний медичний серіал "Дорогий доктор"

Прем'єра на К1! 15 жовтня стартує популярний медичний серіал "Дорогий доктор"

8 жовтня 2018 | 12:35

У понеділок, 15 жовтня, о 17:30 на телеканалі К1 стартує показ одного з найбільш рейтингових американських медичних телесеріалів - "Дорогий доктор" (Royal Pains). Головні ролі в картині виконали Марк Фойєрстін, Пауло Костанцо, Джил Флінт, Решма Шеті, Брук Д'Орсей, Кемпбел Скот і Бен Шенкман.

Головний герой серіалу - лікар відділення невідкладної допомоги Хенк Лоусон. Одного разу він стикається зі складним вибором і приймає, на його погляд, єдино правильне рішення в критичній ситуації: врятувати життя хлопчика-підлітка. В той же час у іншого пацієнта, літнього чоловіка, починаються ускладнення. Пізніше він помирає. Але саме цей пацієнт виявляється мільярдером - попечителем лікарні. І найталановитішого лікаря відділення невідкладної допомоги звинувачують у лікарській помилці, що призвела до фатальних наслідків. Після звільнення перед ним зачиняються двері всіх лікарень штату. А ще його наречена повертає обручку і скасовує весілля.

Щоб відволіктися від проблем, доктор Лоусон піддається на вмовляння молодшого брата Евана і їде на вихідні в Хемптонс, престижне передмістя Нью-Йорка. На вечірці він рятує життя відомої моделі, випадково опинившись поруч. Господар будинку - німецький мільярдер - на знак подяки дарує Хенку злиток золота і пропонує стати приватним лікарем елітного містечка. Головний герой приймає ділову пропозицію і стає лікарем для багатіїв і знаменитостей в цьому престижному районі.

А незабаром створює свою медичну компанію "ХенкМед". В Хемптонсі доктор Хенк разом з привабливою асистенткою, братом і чарівною жінкою, керівником лікарні, знаходять способи впоратися з будь-якими медичними завданнями. Спостерігати за їхньою роботою без посмішки просто неможливо. У кожній серії - незвичайні історії, багато гумору і часто непередбачувана розв'язка.

4 ФАКТИ ПРО СЕРІАЛ:

  • У Марка Фойєрстіна, який зіграв лікаря Хенка Лоусона, значна фільмографія: він знімався в серіалах "Секс у великому місті", "Закон і порядок", "У друзів життя краще", а також у фільмах "Чого хочуть жінки" та "Американська дочка". Але найбільшу популярність акторові принесла саме головна роль в "Дорогому докторі".
  • У 2003 році Марк потрапив до списку 50 найкрасивіших людей світу за версією журналу People.
  • На знімальному майданчику "Дорогого доктора" у Фойєрстіна був особистий консультант, лікар швидкої допомоги, який допомагав йому орієнтуватися в медичних питаннях і навіть коригував характер персонажа. Крім того, щоб підготуватися до ролі доктора Хенка, Марк попросив знайомого хірурга дозволити йому бути присутнім на операції з видалення пухлини головного мозку.
  • Серіал частково заснований на реальній практиці так званої "фіксованої медицини" (відносини між пацієнтом і лікарем, в яких пацієнт платить щорічний внесок або аванс), що практикується незалежними лікарями та компаніями.

Дивіться серіал "Дорогий доктор" з 15 жовтня у будні о 17:30 на телеканалі К1!

Телепрограма