Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Куди піти 8 березня в Києві: афіша заходів на вихідні

Куди піти 8 березня в Києві: афіша заходів на вихідні

7 березня 2019 | 11:54

Як урізноманітнити своє дозвілля в перші теплі весняні вихідні - читайте в нашій добірці.

КОНЦЕРТ ОЛЕГА ВИННИКА

Улюбленець мільйонів жінок Олег Винник виступить на Льодовій арені ТРЦ "Термінал". І, звичайно, його нова програма "Ти для мене - золота" буде присвячена весні, жінкам і Міжнародному жіночому дню.
Нова концепція концерту, на думку автора, демонструє ставлення справжнього чоловіка до коханої жінки. Так, всі ми не ідеальні, та якщо твої почуття щирі, твоя жінка для тебе найкраща.

Коли: 6 та 7 березня
Де: ТРЦ "Термінал", м. Бровари, вул. Київська, 316

 

КОНЦЕРТ ГУРТУ "ДРУГА РІКА"

Концерт стане фінальним виступом всеукраїнського туру гурту "Піраміда"! Гастролі музикантів почалися в Лондоні і тривали по всій Україні, поки гурт не доїхав до столиці в один з найромантичніших днів весни. Самі музиканти вважають свій останній альбом одним з найбільш зрілих і досконалих. Всі 9 треків склалися в одну сюжетну лінію зі своїм фіналом.
За роки свого існування "Друга Ріка" давно зарекомендувала себе, як одна з найбільш чуттєвих і драйвових команд на українській сцені.

Коли: 08 березня
Де: Палаці Спорту, Спортивна площа, 1

 

КОНЦЕРТ "MUSICAL STORIES OF LOVE"

Концерт відомого піаніста і композитора Павла Ігнатьєва зі співачкою та актрисою Катіко Пурцеладзе - це проникливі й ніжні джазові та авторські композиції, чарівні звуки фортепіано, кращі світові джазові твори з репертуару Рея Чарльза, Френка Сінатри, Елли Фітцджеральд, Сари Вон, Луї Армстронга. Кожна мить концерту пронизана любов'ю та щирістю виконання.
Чарівним доповненням музичного вечора стане художня водна анімація у виконанні Ангеліни Золотої. Унікальна техніка Ебру - це стародавнє мистецтво живопису по воді. На ваших очах оживуть найромантичніші картини.

Коли: 08 березня
Де: Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

 

ВИСТАВА "СОБАКА НА СІНІ"

Вистава- свято з віртуозним фехтуванням, східними танцями, іспанською гітарою та живим вокалом, сповнений гумору, яскравий, іскрометний з улюбленими піснями і оригінальною несподіваною режисерською версією цієї романтичної історії, а також з дивовижною розв'язкою. Динамічний сюжет починається з таємних нічних побачень в домі прекрасної вдови - Графині де Бель Флор, до якої сватаються найбагатші наречені Неаполя.

Коли: 08 березня, 19:00
Де: Український дім, вул. Хрещатик, 2

 

ФЕСТИВАЛЬ КИТАЙСЬКИХ ЛІХТАРІВ

Хочете зробити свято 8 березня романтичним? Проведіть його в колі найближчих людей і відвідайте разом Фестиваль китайських ліхтарів. На території Співочого поля встановлено близько 30 тематичних інсталяцій. На 8 березня відвідувачі мають можливість побачити традиційну культурну програму Китаю.

Коли: 8 березня, 17:00
Де: Співоче поле, вул. Лаврська, 33

 

8 БЕРЕЗНЯ В АКВАПАРКУ "DREAM ISLAND"

Ще один варіант відзначити жіночий день - провести його в аквапарку "Dream Island". У програмі: аквамарафон, шоу мильних бульбашок, конкурси та майстер-класи, магічна вистава, аквагрим, виступ танцювального гурту та аквадискотека.

Коли: 8 березня з 16:30
Де: аквапарк "Dream Island", ТРЦ "Dream Town" 2 частина, Оболонський проспект, 21Б

 

"ЗИМОВА КРАЇНА" НА ВДНГ

Концерт під відкритим небом, фотозони та різноманітні частування - такою буде програма 8 березня в "Зимовій країні" на ВДНГ. Хоч і зима закінчилася, але в Києві працює парк, де можна кататися на ковзанці під відкритим небом. Увесь день на вас чекають всілякі сюрпризи, конкурси, розваги, а також великий святковий ярмарок.

Коли: 8 березня
Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1

 

СТАРИЙ ДОБРИЙ ДЖАЗ

Джазові концерти з традиційним ведучим Олексієм Коганом повертаються. Кращі джазмени України в супроводі оркестру та духового біг-бенду, зіграють нову програму. На сцену вийдуть: золотий вокал українського джазу - Руслан Єгоров, найвідоміший вітчизняний саксофоніст і засновник джаз-бенду Схід-Side - Дмитро "Бобін" Александров, Денис Аду та інші джазмени, в супроводі оркестру "Віртуози Києва" (Т. Яропуд, Ю. Погорецький, А. Чоп, О. Савченко та ін.)
Головний диригент - Дмитро Яблонський.

Коли: 08 березня, 20:00
Де: Дім Кіно, вул. Саксаганського, 6

 

ОРАНЖЕРЕЯ У БОТСАДУ

У Національному ботанічному саду імені М.М. Гришко цвітуть азалії, камелії, орхідеї - це невеликий квітучий острівець весни посеред столиці, де можна провести чудовий день.
Також похід до оранжереї може стати відмінною ідеєю проведення 8 березня або місцем для яскравої фотосесії.

Коли: 7, 8, 9 березня з 10:00 до 17:00. Далі - за звичайним графіком
Де: Ботанічний сад ім. М.М. Гришко, вул. Тимірязєвська, 1

 

ВИСТАВКА ФІАЛОК

Крім тварин, ви зможете побачити унікальні сорти фіалок та оригінальні колекції цієї кімнатної квітки, а також поспілкуватися з досвідченими фахівцями, які розкриють свої секрети. Також будуть проведені цікаві майстер-класи, а всі дівчата отримають у подарунок листочки фіалок, з яких вони зможуть виростити квітучі рослини.

Коли: 7-13 березня з 10:00 до 17:00
Де: Київський зоопарк, пр. Перемоги, 32

Телепрограма