Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Без тварин. У німецькому цирку замість тварин виступають голограми

Без тварин. У німецькому цирку замість тварин виступають голограми

13 червня 2019 | 12:32

Занадто довго дикі тварини піддавалися жорстокому поводженню і утримувалися в жахливих умовах виключно для того, щоб ми могли подивитися на них у цирках.

І ось зараз нарешті люди почали масово звертати увагу на цю проблему і влаштовувати протести проти цирків, які використовують тварин, особливо диких, у своїх виступах.

Цирк Roncalli зробив справжній прорив у цирковій індустрії, створивши перше в світі циркове голографічне шоу.

У Roncalli перестали використовувати диких тварин ще в 1990-х роках - за десятиліття до того, як інші почали робити такі кроки.

Нещодавно цирк використовував у своїх шоу лише домашніх коней, але в зрештою адміністрація прийняла рішення повністю відмовитися від використання тварин.

Медіадиректор цирку Маркус Штробл на початку цього року розповів про своє рішення перейти на голографічні вистави: "Так чи інакше, більшість номерів у шоу вже виконуються артистами і клоунами. Тематика вистав Roncalli зосереджена на поетичних і акробатичних номерах".

Як показали перші виступи, голограми мають ефект гіпнозу, створюючи враження, що на арені знаходяться крупніші тварини, ніж справжні. Поки що проекції слонів махають натовпу хоботами, стоячи на задніх лапах, повз них пропливають яскраво-помаранчеві риби, роблячи все навкруги справжньою казкою.

Телепрограма