Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

15 унікальних місць, які можна забронювати через Airbnb

15 унікальних місць, які можна забронювати через Airbnb

18 червня 2019 | 21:02

Ну що, ось і почалося довгоочікуване літо! А це означає, що багато хто кинувся шукати незвичайні місця, в яких би вони хотіли опинитися у відпустці. Якщо ж ви досі не визначилися, куди хочете вирушити і не знаєте, в якому готелі зупинитися, цим матеріалом ми спробуємо трохи полегшити вам завдання. Отже, 15 найбільш незвичайних місць для бронювання з сайту Airbnb.

1. Бамбуковий еко-будиночок на Балі

На жаль, це фантастичне бамбукове житло недоступне для бронювання протягом наступних кількох років. Але, згідно Airbnb, в цьому будинку є своя особиста покоївка і ви навіть можете замовити шеф-кухаря, який буде готувати вам їжу протягом усього перебування там.

2.Casa Caracol, острів Мухерес, Мексика

Неможливо скласти список найкрутіших помешкань у всьому світі та не згадати про культовий Casa Caracol, який виглядає як будинок Віллі Вонка. Це унікальний архітектурний витвір мистецтва обійдеться вам приблизно в $302 долари за ніч.

3. Будиночок у горах в Перу

Розташоване в перуанських горах, це місце дозволить вам провести заслужений час на самоті. Одна ніч у цьому місці коштує близько $581.

4. Будиночок на дереві Атланта, США

Це казкове житло в 2016 та 2017 роках займало перше місце сердь найбільш бажаного житла. Одна ніч у цьому будиночку на дереві обійдеться мешканцям у $450.

5. Будиночок хоббіта, Орондо

Справжній хоббітських будинок! Заповітна мрія всіх фанатів Толкіна. Без інтернету, однак, є камін і затишна ванна, і приголомшливі види з круглих віконець. До будинку на схилі пагорба веде крута стежка, піднятися по якій можна лише пішки. Одна ніч в цьому чарівному місці обійдеться на двох близько $594 за ніч.

6. Маленький приватний острів, Норвегія

Якщо вам всі й все набридло, вам потрібно одне: власний острів. Хочете все кинути і втекти, ми знаємо куди - до Норвегії, на приватний острів, який дозволить вам і вашим 6 друзям чудово відпочити. Звичайно, це місце ідеальне для відпочинку, тому обійдеться орендарям, приблизно, в $290 за одну ніч.

7. Пелкосенніемі, Фінляндія

Ви коли-небудь уявляли, як це спати у справжньому сніжному іглу? Чи знаєте ви, що всередині іглу може бути плюс 16°C? Якщо для вас це нормальна температура, тоді ви можете спробувати відвідати Фінляндію, щоб переночувати в крижаній хатині за $792 (разом з 5 вашими друзями).

8. Шотландія

Вартість проживання в такій капсулі €221 за ніч.

9. Ілуліссат, Гренландія

Якщо ви з тих, хто любить більше мороз і сніг, тоді це житло в Гренландії точно для вас. Одна ніч в цій чарівній зимовій країні обійдеться вам приблизно в $165 доларів.

10. Монтана, США

За проживання в собаці вам доведеться викласти $194 за ніч.

11. Будиночок в пустелі, Терлінгуа, Техас, США

Цей унікальний будиночок не тільки виглядає круто, він також підживлюється від сонячної енергії та знаходиться поруч з Національним парком Біг Бенд. Одна ніч у цьому місці коштує $158.

12. Пуерто-Ескондідо, Мексика

Одна ніч в цьому будинку обійдеться вам у $221.

13. Плеттенберг-Бей, Південна Африка

Будиночок з можливістю спостерігати за дикими тваринами, що бігають навколо вас у своєму природному середовищі, обійдеться вам в $224 за одну ніч.

14. Селище Ле От, Франція

За суму 118 доларів 4 людини можуть залишитися в літаку, який був перетворений на апартаменти. У теплу пору року тут навіть можна скористатися басейном.

15. Тампаксірінг, Балі, Індонезія

Ця локація, безумовно, є мрією кожного інстаграмщика - від приголомшливого виду до унікального будиночку в формі краплі й навіть вашого приватного басейну, це місце, поза всяким сумнівом, допоможе вам провести відпустку вашої мрії. Вартість ночі тут - 232 долари.

Телепрограма