Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Куди піти у липні в Києві. Концерти й фестивалі, які неможливо пропустити.

Куди піти у липні в Києві. Концерти й фестивалі, які неможливо пропустити.

2 липня 2019 | 11:41

Влітку в Києві традиційно проходять безліч фестивалів, концертів та вечірок. Ми зібрали всі головні фестивальні та концертні події липня в Києві, які просто неможливо пропустити, і сьогодні ділимося ними з вами.

Джаз на даху ЦУМ - 3 липня, 20:00

Вже завтра на найкрасивішому даху міста, у виконанні прекрасної Ольги Лукачової та джаз-бенду Родіона Іванова прозвучить ніжний джаз. Вечір, сповнений ніжності та улюблених мелодій - ідеальний привід провести час з близькими та подарувати собі шматочок романтики. І не важливо, закохані ви в літо, музику або ту саму людину. Ви закохані, а значить - цей концерт для вас.

ZЕМФІРА TRIBUTE. 3 липня, "Зелений театр"

3 липня "Зелений Театр" відкриває свої двері для всіх поціновувачів таланту Zемфіра! Гурт Big Feathers зробить все можливе, щоб занурити глядача в неповторну атмосферу живих виступів знаменитої співачки.

Ви не лише зможете почути улюблені хіти у живому виконанні, а й отримаєте шанс відчути кожну ноту, ті самі магічні вібрації, яких не витягти з навушників і комп'ютерних програвачів.

Фестиваль "Тиждень швейцарського кіно 2019" у кінотеатрі "Жовтень" з 4 по 7 липня

Arthouse Traffic і Посольство Швейцарії представляють третій фестиваль "Тиждень швейцарського кіно", який зібрав у своїй програмі найактуальніші художні фільми Швейцарії останніх років.

Фільми програми стосуються важливих і складних тем для українського і швейцарського товариств. Наука і прогрес для "світлого майбутнього"? Поновлювані джерела енергії для вирішення проблеми зміни клімату? Швейцарія сподівається за допомогою цієї програми зробити свій внесок в нинішню дискусію в Україні та розглядає її як доповнення до швейцарської стратегії співпраці з Україною.

Всі фільми фестивалю демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.

KUPALA. Арт-завод "Платформа", 5 і 6 липня

5 і 6 липня пройде фестиваль KUPALA на Арт-заводі «Платформа» в Києві на честь альтернативного свята Івана Купала! Що зазвичай роблять цієї ночі? Шукають цвіт папороті? Стрибають через вогонь? Це добре, а можна ще краще!

Цього дня арт-завод перетворять на справжній ліс, розмістять всюди сотні свічок і трохи електронної музики. Це буде містично, цікаво, весело і, звичайно, чарівно!

Стрибати через багаття, взявшись за руки, плести вінки та шукати квітку папороті - лише деякі з планів на KUPALA.

ATLAS WEEKEND. Експоцентр України на ВДНГ, 9-14 липня

Найголовнішим музичним фестивалем літа в Україні без перебільшень вважається Atlas Weekend, який буде радувати Українських меломанів уже четвертий рік поспіль.

Це особлива подія, де пройдуть повноцінні концерти топових артистів в одному місці. У цьому році ви зможете побачити на сцені The Chainsmokers, Black Eyed Peas, Tom Walker, Signal, Michael Kiwanuka, Brazzaville, Adept і велику кількість інших талановитих музикантів.

Tapolsky. Вечірка на балконі. 13 липня

13 липня головна тераса на вул. Десятинній буде в драм-н-бейсі. За пультом - Анатолій Тапольский (Anatoly Tapolsky), а поруч - Всі. Свої.

Анатолій - один з найбільш гастролюючих діджеїв України. Його голосом говорить Kiss FM і Армія FM. Від його треків неможливо встояти на місці - хочеться танцювати-літати-відчувати. Особлива енергетика атмосферного драм-н-бейс Тапольського поглинає повністю і надовго.

13 липня, о 19:00 приходьте слухати, як звучить вечірній Київ, коли за пультом улюблений ді-джей, а над горизонтом розсипаються зірки.

Upark Festival, 16-18 липня

У минулому році Upark проходив на стадіоні, а в цьому організатори змінили формат на більш сучасний і відповідний ритму та стилю життя мегаполіса.

Фестиваль пройде в Sky Family Park, де на гостей чекатимуть не тільки концерти, а й величезна зелена територія, пляжі, басейни, ігрові зони, вулична їжа та багато іншого.

Список хедлайнерів на Upark вражає назвами всесвітньо відомих колективів. Серед учасників: Bring Me The Horizon, Nothing but Thieves, SWMRS, Thirty Seconds to Mars, Rag'n'bone Man, Pale Waves, MO, Die Antwoord та Іван Дорн.

Santa Muerte Carnival. Арт-завод "Платформа", 19-20 липня

Справжній мексиканський нічний карнавал! Творці побудують мексиканське містечко La Platforma з церквою, де можна зізнатися у зраді тако з буріто. Фуд-корт, де буде понад 60 унікальних мексиканських позицій.

Тут буде все, що може вмістити в себе справжній мексиканський карнавал - з карнавальною ходою, вогняним шоу, акробатами й танцями до світанку.

Кураж Базар. This is America. 20-21 липня, ВДНХ, 19 павільйон

Тільки закінчився приголомшливий триденний Circus Night Market, а попереду новий привід побути на куражі. 20-21 липня можна потрапити в далеку Америку на новому Кураж Базарі.

Америка для кожного різна - для когось це ковбої та Дикий Захід, для інших - гламур і нічні вогні Нью-Йорку, зірки та Лос-Анджелес, азарт і Лас Вегас, океан та Майамі - ось і Кураж буде різним і незабутнім, але кожен зможе знайти "свою" частину Америки.

Телепрограма