Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

"Доктор Хто" і ще 10 бездоганних ролей актора Девіда Теннанта

"Доктор Хто" і ще 10 бездоганних ролей актора Девіда Теннанта

31 липня 2019 | 11:36

Нещодавно на К1 розпочався показ 2-го сезону серіалу "Доктор Хто". Головну роль зіграв Девід Теннант, який і став Десятим Доктором в одному з найпопулярніших серіалів світу.

Ви могли бачити Девіда в безлічі серіалів, авторських драмах і трилерах, незвичайних короткометражках і, можливо, навіть в кінотеатральних постановках.

Девід Теннант, без сумніву, - блискучий британський актор, який цілком може скласти конкуренцію навіть Бенедикту Камбербетчу, але, на жаль, він не так відомий. І даремно. Кожна його робота - шедевр.

Дивіться серіал «Доктор Хто» у будні о 16:40 на К1, а сьогодні ми розповімо про те, які ще ролі зіграв актор Девід Теннант.

Доктор Хто (Doctor Who), Десятий Доктор

Загадковий інопланетянин на ім'я Доктор подорожує крізь простір і час, щоб допомагати тим, хто цього потребує.

Девід Теннант був Доктором Хто цілих п'ять років - з 2005 по 2010 рік. Цікаво, що свою дружину, Джорджию Моффет він зустрів на зйомці одного з епізодів серіалу. Її тато (і його зять) нам вже також відомий - це П'ятий Доктор Пітер Девісон.

Повернення (Recovery), Алан Гамільтон

Після автокатастрофи Алан потрапляє у кому та втрачає короткочасну пам'ять. Прокинувшись, він не впізнає свою сім'ю, і його дружині Тріші доводиться заново вчити жити свого коханого чоловіка, для якого вона всього лише незнайомка.

Казанова (Casanova), Джакомо Казанова

Старець Джакомо Казанова розповідає новій знайомій про свої бурхливі юнацькі романи та про кохання всього його життя.

Вбивство на пляжі (Broadchurch), Алек Харді

На березі пляжу тихого містечка Бродчерч знайдено тіло 11-річного хлопчика. Ні мотивів, ні доказів, ні підозрюваних.

Коли новина про злочин розлітається містом, запускається ланцюгова реакція, яка приверне до Бродчерчу увагу всієї країни, витягуючи на світ місто, його мешканців та їхні секрети.

Гаррі Поттер і Кубок вогню. Барті Крауч-молодший

Гаррі Поттер, Рон і Герміона повертаються на четвертий курс школи чарівництва та магії Хогвартс. За таємничих обставин Гаррі було відібрано до числа учасників небезпечного змагання - Турніру Трьох Чарівників, та проблема в тому, що всі його суперники - набагато старші й сильніші.

Блекпул (Blackpool), Пітер Карлайл

Молодий інспектор-криміналіст Пітер Карлайл береться за справу про вбивство. Розслідування ускладнюється, коли детектив закохується в дружину головного підозрюваного.

Джессіка Джонс (Jessica Jones), Кілгрейв

Після трагічних подій, що обірвали коротку супергеройську кар'єру Джессіки Джонс, дівчина намагається відновити особисте життя і кар'єру приватного детектива, розслідуючи таємничу активність людей з надприродними здібностями в Нью-Йорку.

Сильна жінка серіального всесвіту Marvel змушена протистояти чудовиську - своєму колишньому коханцю Кілгрейву.

Ейнштейн і Еддінгтон (Einstein and Eddington), Артур Еддінгтон

Два великих розуми XX століття об'єднуються, щоб протистояти науковому товариству, довести нові сміливі теорії та встановити нові фізичні закони.

Чоловік жінки-політика (The Politician's Husband), Ейден Хойнс

Драма розповідає про те, що відбувається в родині двох політичних діячів, коли дружина стає значно успішніше свого чоловіка.

Ейден, політик, все життя прагнув до влади, намагається всіма силами зберегти шлюб і не звертати уваги на кар'єрні успіхи своєї дружини.

Самотній батько (Single Father), Дейв

Після трагічної смерті дружини Дейв змушений самотужки справлятися з горем і виховувати чотирьох дітей, що залишилися без матері.

Чи зможе він прийти до тями після горя і знову знайти ту, в яку можна закохатися, і яка полюбить його?

Плейхаус (Playhouse Presents), Вілл

Колекція кращих драматичних постановок за участю світових зірок. Талант актора розкривається на сцені ще яскравіше, ніж ми звикли це бачити в кіно, особливо, коли мова йде про п'єси кращих сучасних драматургів.

Телепрограма