Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Кіно щасливих людей. 7 теплих і добрих фільмів, які продовжать ваше літо

Кіно щасливих людей. 7 теплих і добрих фільмів, які продовжать ваше літо

22 серпня 2019 | 22:38

Літо хвилююче, чарівне, прекрасне... Що ж робити, щоб продовжити його хоч ненадовго? Ми пропонуємо подивитися добрий і хороший фільм, пронизаний атмосферою літа. А щоб вам було з чого вибрати, склали для вас нашу сьогоднішню добірку.

1. "Моє велике грецьке весілля" - дивіться сьогодні о 20:15 на К1!
У 2001 році на екрани вийшла одна з найуспішніших романтичних картин в історії американського кінематографа - "Моє велике грецьке весілля". Коротко про фільм можна сказати так: одружуючись, приймаєш не лише дружину, але й її сім'ю. 

Секрет цієї гучної грецької сімейки в тому, що вона нагадує нам наші сім'ї. Незважаючи на незручні жарти тітоньки і категоричність батька, ми все одно знаємо, що вони люблять нас, а ми любимо їх.
Хочете звуків бузуки, танців, веселощів, незручних жартів від родичів, шматочок Греції та ностальгії за часами "раніше знімали краще" - дивіться!

2. "Вікі Крістіна Барселона"
Вікі та Крістіна - молоді американки, які приїхали до Барселони на літні канікули. Тут вони знайомляться з художником Антоніо, який дотримується досить вільних поглядів на стосунки з жінками.

Найприбутковіший фільм Вуді Алена, який заробив у прокаті 96 мільйонів доларів. У той час, як бюджет склав усього лише 15 мільйонів. З них півтора мільйона надала міська влада Барселони, яка хотіла прорекламувати своє місто.

3. "Під сонцем Тоскани"
Щоб позбутися депресії і відновити душевну рівновагу після розлучення, американська письменниця Френсіс вирушає в подорож по Італії. Тут вона несподівано для себе стає власницею покинутої вілли.

Більшість сцен у фільмі було відзнято в невеликому тосканському місті Кортона. Будинок, який придбала головна героїня, - це справжній тосканський маєток, побудований ще у XVI сторіччі. За п'ять століть він дещо зносився і знаходився в абсолютно занедбаному стані, яким ми його бачимо на початку фільму. Однак, у процесі зйомок його відремонтували, а після того, як картина була завершена, продали з аукціону.

4. "Римські пригоди"
У фільмі переплітаються чотири сюжетні лінії. А об'єднує їхніх героїв одне з найпрекрасніших міст світу - Рим, в якому і відбуваються події.

Для фільму, який об'єднує таку кількість сюжетних ліній, Вуді Ален не випадково обрав Рим. Саме це місто ідеально підійшло для задуму режисера: "У Римі досить велика частина життя проходить зовні, тобто на вулицях або у кав’ярнях. Навіть якщо просто прогулюватися містом, то буде зрозуміло, що це - дивовижне місце, яке саме по собі - справжній витвір мистецтва. Візьміть сотню римлян, і кожен з них скаже вам: "Я - місцевий, тому знаю місто і можу розповісти вам мільйон історій!". Я відчув, що Рим підходить для різних сюжетів фільму, адже це місто сповнене можливостей".

5. "Мама міа!"
Софі виросла без батька, а її мати ніколи не розповідала про нього. Напередодні свого весілля дівчина розуміє, що хоче, щоб до вівтаря її повів батько. Залишилося зовсім небагато - знайти його.

Меріл Стріп одразу погодилася зніматися у фільмі, адже завжди мріяла співати. Крім того, пісні гурту "Абба" нагадували їй про щасливі часи юності. Дізнавшись, що у фільмі буде грати Стріп, і що зйомки проходитимуть у Греції, контракт одразу ж підписав і Пірс Броснан, хоча він навіть не читав сценарію і взагалі не мав ні найменшого поняття, про що фільм.

6. "Перед північчю"
Продовження фільмів "Перед світанком" і "Перед заходом". З моменту першої зустрічі Джесі та Селін пройшло майже двадцять років. Тепер вони одружені, у них двоє дітей. Чи зможе їхнє кохання подолати всі проблеми у стосунках?

Як написав один кінокритик: "Якби мені дозволили подивитися лише один фільм у 2013-му році, я б обрала "Перед північчю". Якби мені дозволили подивитися два фільми, я б подивилася його двічі".
Як написав один глядач у своєму відгуку: "На фінальних титрах під звуки танго гречанки Харули Алексії глядачі було піднялися, щоб вийти, і раптом ті, хто прийшов парами, зупинилися і почали цілуватися. Спочатку четверо, а потім їх підтримали інші. Чесно кажучи, не пригадаю нічого подібного за всі свої походи в кіно".
От і все, що вам потрібно знати про цей фільм:)

7. "Готель "Меріголд": Кращий з екзотичних"
Кілька британських пенсіонерів, життя яких з різних причин складається не так, як їм хотілося б, приїжджають до Індії, щоб знайти своє щастя.

Незалежно від віку - завжди можна звернути з накресленого шляху, знайти свою дорогу, бути щасливим, закохуватися, радіти життю.
Адже в Індії кажуть: врешті-решт, все буде добре. А якщо не все добре, значить, це не кінець! Радимо дивитися всім, хто думає, що життя вже нічим не зможе здивувати.
Ну а в цьому році на екрани вийшов і довгоочікуваний сіквел картини - "Готель "Меріголд". Заселення триває".

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Телепрограма