Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Фотограф знімає молодят на краю прірви

Фотограф знімає молодят на краю прірви

22 листопада 2019 | 13:20

Для молодят і всіх інших, хто бажає отримати по-справжньому ефектні фотографії, фотограф Джей Філбрік і його дружина Вікі пропонують захоплюючий фотосет на крихітному уступі, розташованому посеред скелі в парку Еко Лейк, штат Нью-Гемпшир, США. За допомогою альпіністського спорядження Джей, який працював раніше гірським гідом, спускає своїх моделей на уступ, який знаходиться на 100-метровій висоті, і починає зйомки. Все це відбувається без будь-якої страховки, а тому така фотосесія молодятам та іншим бажаючим запам'ятається на все життя. За словами Джея, він змушує людей вийти із зони комфорту і дарує їм не лише чудові фотографії, а й екстремальні спогади.

Для того щоб провести цю фотосесію фотографам, як і їх моделям, довелося зайнятися скелелазінням, а це справа аж ніяк не для слабкодухих.

"Це безумство, але так хочеться зробити таке хочаб раз у житті", - говорить Ешлі Ферт, одна з клієнток.

Безумовно, фотосесія вийшла фантастичною і коштувала цих зусиль, адже не кожна подружня пара може похвалитися весільними знімками, зробленими на скелі, та ще й у весільних нарядах.

"У своїй роботі я хотів би дати людям досвід, а не тільки звичайні фотографії, які є у більшості. Я хочу дарувати їм досвід, який вони ніколи не забудуть", - говорить Джей Філбрік.

"Деякі люди думають, що зробити подібні знімки не реально, тому ми вирішили довести їм протилежне", - додала Вікі.

До того, як зайнятися фотографією Джей був професійним гірським гідом, тому його клієнти, безумовно, в хороших руках.

Фотографи проводять не лише весільні фотосесії. Вони готові виконати будь-яке бажання клієнтів.

Перехоплює подих!

За матеріалами сайту http://www.boredpanda.com

Телепрограма