Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Як і де зустрічати Новий рік 2020 - рік Білого Металевого Щура

Як і де зустрічати Новий рік 2020 - рік Білого Металевого Щура

27 грудня 2019 | 11:18

Скоро настане Новий рік з однією з найцікавіших дат століття - 2020. Що вдягнути і які страви поставити на стіл, як краще прикрасити будинок, щоб успіх прийшов у нього разом з символом наступаючого року? Рік 2020 пройде під знаком Білого Металевого Щура. Як і де зустрічати цей Новий рік?

Це рік цілеспрямованих романтиків і прагматичних інтелектуалів. Щур допоможе всім, хто працює, неважливо фізично чи розумово, головне - націленість на результат і дія для його досягнення. Рік хороший для нових проектів, подорожей та відкриттів. Не треба забувати, що Щур - істота сімейна, після всіх пригод, вона завжди повертається з результатом до рідної нірки.

Новий 2020 рік також буде успішним в плані фінансів. Можна вкладати гроші в підприємства, проекти, благодійні фонди. Все повернеться з відсотками, не варто переживати через незначні витрати, збитки. Багатьом вдасться вигідно продати або купити нерухомість, хтось почне будівництво житла, запланує ремонт. Кар'єра також не стоятиме на місці, якщо постійно вчитися, осягати нові горизонти і збирати знання. Щур не приховає можливостей ні від кого, просто будьте спостережливими.

Як зустріти Новий 2020 рік, щоб задобрити Білого Щура

Звичайно ж, зробити інтер'єр урочистим, приготувати подарунки для близьких, влаштувати велике свято. У меню повинні бути найсмачніші, найситніші страви. Чого вже точно не потерпить господиня Нового року - це голод. На новорічному столі має бути її улюблений продукт – сир... А ще горіхи, різноманітна випічка та солодощі. Чим простіше, тим смачніше і корисніше - ось її принцип в їжі.

Білий Щур любить світлі відтінки, смачні страви та вбрання, в яких є «родзинка». Якщо перед вами постало завдання, в чому зустрічати Новий 2020 рік, то обирайте білий, сірий, спокійні кольори. Якщо хочеться додати в одяг або інтер'єр житла чорний тон, то його повинно бути небагато.

 З аксесуарів можна вибрати – брошки, блискучі, незвичайні підвіски, шпильки. Металевий Щур симпатизує всьому, що блищить.

Хочеться додати до святкового оздоблення яскравих фарб? Краще вибрати для інтер'єру та ялинки теплі тони. Вони повинні бути з білого кришталю - милі, невагомі. Головне, щоб все було в єдиному стилі, не вибивалося із загальної «картини». Щур обожнює все натуральне, екологічно чисте, приємне на дотик. Нехай все навколо нагадує природу, природність. Ну, і не забувайте про такі симпатичні дрібнички, як вінки, пуфики та урочисті свічки.

Чого потрібно уникнути під час зустрічі Нового 2020 року

Навіть якщо, ви позбавлені забобонів, все одно намагайтеся дотримуватися певних «правила».

Отже, чого краще не робити в новорічну ніч:

- мити, розбивати посуд;

- лаятися, сперечатися за столом;

- викидати недоїдені продукти;

- святкувати новий рік на самоті;

- сумувати, думати про погане.

У 2020 рік потрібно рушати у відмінному настрої, в оточенні друзів, родичів. Тоді все непотрібне, негативне обов'язково піде, звільнивши дорогу щастю та успіху.

З ким і де зустрічати

Чи не мучте себе роздумами - як зустрічати Новий 2020 рік, а вирушайте в гості або на природу. Якщо захочеться помандрувати, то будь ласка. Щур обожнює рух, нові враження і східні країни. Головне, подалі втекти від побуту, турбот, домашньої метушні.

Яку зачіску і макіяж зробити на Новий 2020 рік

Вибираючи святковий образ, потрібно заздалегідь знати, де зустрічати Новий 2020 рік. Звичайно ж, потрібно враховувати свій вік і побажання. Хоча світлі відтінки в макіяжі підійдуть усім. Їх любить Металевий Щур, адже сірий, білий кольори уособлює чистоту та скромність. Важливий момент - не перестарайтеся з накладенням тіней, губної помади і тональної основи. Дівчатам можна використовувати тіні з блиском, а від чорних, густих стрілок краще відмовитися. Яку помаду вибрати? Сміливо наносіть червоні, рожеві, морквяні відтінки.

Що подарувати на Новий рік 2020

Вважається, що на новорічні подарунки чекають з нетерпінням тільки діти. Це не так, адже і дорослі люди чекають на дива, сюрпризи та подарунки. Якщо вже знаєте, з ким зустрічати Новий 2020 рік, то легко зможете обрати подарунок. Це можуть бути східні сувеніри, статуетки, амулети, які порадують Білого Щура. Вони принесуть успіх, якщо використовувати їх у святковому вбранні.

Ця тварина любить практичні, корисні в побуті речі. Значить, подаруйте близьким те, що стане в нагоді в господарстві, допоможе зміцнити здоров'я, підніме настрій.

Найголовніше, всі подарунки повинні даруватися з душею. Щура важко обдурити, він миттю відчуває нещирість, лестощі. Подарунок не від «чистого серця», а для «галочки», може нагородити вас нещастями. Перед тим, як зустрічати Новий 2020 рік, ще раз вивчіть всі рекомендації та прикмети. Тоді свято, як і всі дванадцять місяців, пройдуть для вас під захистом Білого Сталевого Щура.

Повсякденні корисні речі з металу стануть найкращим подарунком, що виражає філософію наступаючого року. Це ручки, брелоки, металевий посуд і предмети сервіровки, вази, побутова техніка і, ура! - мобільні телефони та інші гаджети. Це може бути навіть автомобіль, за умови, що він дійсно необхідний.

Якщо ви хочете, щоб символ року приніс у ваше життя позитивні емоції, то загадайте бажання в новорічну ніч - воно обов'язково здійсниться. Тільки будьте уважні й ретельно зважуйте кожне слово, не розмінюйтесь на дрібниці – економний та розважливий Щур не потерпить бездумного марнотратства своїх можливостей.

Телепрограма