Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Куди піти у лютому в Києві. Концерти та фестивалі, які не можна пропустити

Куди піти у лютому в Києві. Концерти та фестивалі, які не можна пропустити

4 лютого 2020 | 11:02

У лютому в Києві буде багато хороших концертів, вистав і виставок. Ми зібрали афішу подій на останній місяць зими. На вас чекають як улюблені українські виконавці, так і закордонні гості.

ПРОГУЛЯНКА НА ТРАМВАЙЧИКУ

Будь-який день можна провести з користю. Наприклад, киянам пропонують покататися на екскурсійному трамвайчику в Пущі-Водиці, послухати цікаві історії та пізнавальні факти, які розповість гід. І звичайно ж, з вікон можна буде помилуватися Подолом, Куренівкою, Приоркою та київським лісом.

Коли: 1, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 лютого

Де: Контрактова площа. Адреса: зустріч біля ТЦ "Самсон"

BOB MOSES

Номінанти Греммі, канадський дует Bob Moses виступить в Україні! Дует Тома Хоуї та Джиммі Валанса з'явився на бруклінській андеграунд сцені в 2012 році. Їхній трек "Tearing Me Up" очолив топові позиції в рейтингу топ 15 кращих радіо хітів США і ще більше підняв успіх дуету, а нові хіти не дають зменшувати обороти набраної популярності! На концерті буде можливість розчинитися в високому та чуттєвому вокалі Тома Хоуї та спробувати розгадати таємницю стрімкого успіху гурту.

Коли: 7 лютого о 20:00

Де: Bel etage, вулиця Шота Руставелі, 16а

 ВИСТАВКА КОСТЮМІВ "МАГІЯ КІНО"

У Києві вперше відкрилася виставка, присвячена костюмам, - "Магія Кіно". Відвідувачі виставки зможуть побачити казковий світ кіно з іншого боку.

Тут демонструють 50 унікальних костюмів, які створили спеціально для українських серіалів, фільмів і шоу. Кияни зможуть зазирнути за лаштунки кінематографа та споглядати "магію", яку використовують для створення шоу.

Коли: 1-13 лютого, з 12:00 до 20:00

Де: ВДНХ (павільйон №9), проспект Академіка Глушкова, 1

НІЧ В МУЗЕЇ БУЛГАКОВА

Киян кличуть на містичну екскурсію, яка пройде в Домі-музеї Михайла Булгакова. Водити будуть не тільки музеєм, а й таємними місцями на Андріївському узвозі. А ще ви дізнаєтеся багато цікавих легенд і міфічних історій, пов'язаних з цією місцевістю.

Коли: 7, 9, 15, 23, 28 лютого, 19:00

Де: Дім-музей Булгакова, Андріївський узвіз, 13А

КОНЦЕРТ ЛАЙМИ ВАЙКУЛЕ

Лайму Вайкуле можна назвати символом епохи та іконою стилю. Щоразу вона дивує новими неймовірними образами і яскравими шоу. Кожен її концерт - це чуттєво, ніжно і по-особливому тепло. 14 лютого в затишній атмосфері Caribbean Club Concert-Hall пролунають улюблені хіти "Легкою джазовою ходою", "Вернісаж", "Ще не вечір", "Я вийшла на Пікаділлі" і багато інших, а також нові пісні співачки. Що може бути краще, ніж провести 14 лютого разом з коханою людиною під зворушливі пісні, знайомі з дитинства?

Коли: 14 лютого, о 19:00

Де: Caribbean club, вулиця Симона Петлюри, 4

KYIVSTONER

Той самий хлопець з Instagram з 1,5 мільйонами читачів, виконавець хітів "Літо" та "Мяу Мяу" прокачає Atlas сольним концертом. Репер, автор популярних вайнів та колишній учасник гурту "Гриби" Kyivstoner за час сольної кар'єри випустив вже три незалежних альбоми "Хайпоголік", "Хайпоголік 2" і "Banger" з якими активно гастролює Україною та за її межами. На його шоу завжди багато гострого гумору і пісні, які вже стали улюбленими: "Про лінощі", "Повнолітня", "Гіпопотам". На концерті в Києві реп-виконавець представить як хіти з попередніх альбомів, так і нові пісні.

Коли 14 лютого з 19:00 до 22:00

Де: клуб Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

КОНЦЕРТ "ПРОЛЮБОВ"

До Дня святого Валентина в Києві відбудеться святковий концерт для тих, хто знайшов своє кохання, і тих, хто ще мріє його знайти. А співати про високі почуття будуть одні з найбільш ліричних музикантів України. Символічно до цієї дати виступлять три українські гурти з кращими романтичними хітами. На одній сцені в цей день зустрінуться "Друга ріка", "Скрябін" і LETAY. Всі три колективи виконуватимуть пісні про кохання. Рокери з гурту "Друга ріка" заспівають відомі "Монстр", "Ангел", "Ти є я", "Париж", "Сьомий день" і меланхолійний "Секрет". Про любов до музики, Батьківщини та близьких заспіває "Скрябін". Пісні Кузьми зараз виконує Yurcash.

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: Stereo Plaza, проспект Лобановського, 119

ALYOSHA І VLAD DARWIN

Романтичний дует повертається, щоб презентувати новий альбом і подарувати киянам і гостям столиці ексклюзивне шоу до Дня всіх закоханих. "Золота середина" - це музична повість про стосунки Жінки та Чоловіка. На відвідувачів чекають авангардні хореографічні постановки, вишукане світлове шоу і, звичайно ж, чуттєва музика двох голосів. Окрім пісень з альбому "Золота середина", в програмі прозвучать прем'єри сольних пісень артистів, а також кілька перевірених часом хітів в новому звучанні.

Коли: 16 лютого, о 19:00

Де: Жовтневий палац, алея Героїв Небесної Сотні, 1

ГАРИК КРИЧЕВСЬКИЙ

У лютому відбудеться концерт заслуженого артиста України, вітчизняного шансоньє і просто харизматичного виконавця - Гарика Кричевського. На концерті під назвою "Улюблені пісні. Live 2020" співак виконає найулюбленіші пісні за свою багаторічну кар'єру.

Коли: 23 лютого, о 19:00

Де: Палац Україна, вулиця Велика Васильківська, 103

КОНЦЕРТ "NOTRE-DAME DE PARIS" (НОТР-ДАМ ДЕ ПАРІ)

Неповторна, знайома і все ж абсолютно нова історія безсмертного кохання в стінах легендарного Собору Паризької Богоматері.

Життя красуні циганки і трьох по-різному закоханих в неї чоловіків. Сім дивовижних голосів під акомпанемент скрипок і поезію віолончелей надихнуть вас заново пережити, знову повірити і ще раз закохатися у красу. Великий симфонічний оркестр, хор, Рок-бенд, в концерті задіяно 150 артистів і більше 30 тонн світлового і звукового обладнання.

Коли: 14 - 16 лютого

Де: Палац Україна, вул. Велика Васильківська, 103

CIRQUE DU SOLEIL. ЦИРК ДЮ СОЛЕЙ В КИЄВІ!

З 13 по 16 лютого 2020 року в Палаці спорту в Києві відбудеться 7 вистав неймовірного акробатичного шоу на льоду CRYSTAL від всесвітньо відомого Cirque du Solei! Під час вистави артисти цирку з'єднають циркове мистецтво та фігурне катання, вони подолають гравітацію і продемонструють дивовижну майстерність акробатики, якої ще ніколи не було.

Це не просто концерт з цирковими номерами, а історія головної героїні та її самопізнання. Глядачі зазирнуть до світу уяви дівчини і потраплять у захоплюючу подорож, сповнену надзвичайних емоцій. На вас чекають незабутні враження, оригінальна музика та візуальні ефекти.

Коли: з 13 по 16 лютого

Де: Палац Спорту, м Київ, Спортивна площа, 1

ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ ПІД ЗОРЯНИМ НЕБОМ КИЇВСЬКОГО ПЛАНЕТАРІЮ

14 лютого в День закоханих Київський Планетарій запрошує на побачення під яскравими зірками.

У цей святковий день мистецький проект ARTSрасе Київського Планетарію дарує всім закоханим ексклюзивну шоу-програму:

- Романтична музична атмосфера з келихами шампанського, професійною фотосесією та цікавими космічно-любовними історіями;

- Найкращі мелодії, пісні, сцени про любов для закоханих і тих, хто прагне зустріти свою "половинку", які в поєднанні з сучасним контентом на куполі планетарію перенесуть вас до мрійливого світу кохання;

- Неймовірно захоплююча подорож до загадкових зірок Всесвіту під одним з найбільших в Європі куполів у форматі 360;

- Розіграш подарунків і неймовірні сюрпризи!

Коли: 14 лютого

Де: вул. Велика Васильківська, 57/3


Телепрограма