Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Поки всі вдома. 5 безкоштовних онлайн-курсів і трансляцій

Поки всі вдома. 5 безкоштовних онлайн-курсів і трансляцій

1 квітня 2020 | 11:40

Вся країна на карантині, але це не привід повністю випадати з життя. Найкраще, що ми можемо зробити зараз - залишатися вдома, намагатися мислити позитивно і отримати від вимушеного перебування вдома користь.

Саме час зайнятися саморозвитком за допомогою безкоштовних онлайн курсів, які доступні на різних платформах. Ми зібрали добірку з п'яти курсів і трансляцій, які обов'язково варто подивитися.

Курс "Папа бренду" від Fedoriv Agency

Для всіх, кому цікаві маркетингові стратегії та розвиток свого бренду, є хороша новина. Зараз можна безкоштовно послухати курс "Папа бренду", який, до речі, коштував $200. За словами Андрія Федоріва, курс підійде для тих, хто створює свій бізнес з нуля або намагається повернути до життя бренд, що погано працює.

Посилання тут.

TEDxKyiv

Платформа TEDxKyiv виклала у вільний доступ відео виступів, що були в рамках конференцій формату TED в Києві. Тут зібрані записи різних виступів, з яких можна дізнатися більше про екологію, урбаністику, основи лідерства та багато іншого.

Посилання тут.

Prometheus

Ще одна платформа під назвою Prometheus запропонувала скористатися більш ніж 100 безкоштовними онлайн-курсами. Тут кожен може навчитися менеджменту, ознайомитися з медіаграмотністю, навіть спробувати після перегляду запустити власний стартап.

Посилання тут.

Coursera

Цей проект був створений професорами Стенфордського університету. Тепер кожен бажаючий має доступ до більш ніж 3800 курсів з 400 різних спеціалізацій. Курси відкриті з 12 березня по 31 липня. Після цього, в залежності ситуації в світі, доступ можуть закрити або залишити.

Посилання тут.

Опера онлайн

З 15 березня Віденська державна опера на час глобального карантину відкриває архіви і планує щодня транслювати онлайн-записи балетів і опери. Трансляції будуть починатися щодня о 19:00 за австрійським часом і будуть доступні протягом 24 годин.

Посилання тут.

Баварська опера

Державна Баварська опера пропонує в режимі онлайн подивитися шість прямих трансляцій сезону 2019/2020, і серед них "Снігова Королева" Ханса Абрахамса, "Юдіф" Бели Бартока в постановці Кеті Мітчелл, а також світова прем'єра відео-арт проєкту Марини Абрамович "Сім смертей Марії Каллас ".

Посилання тут.

Телепрограма