Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

10 фільмів, після перегляду яких хочеться жити

10 фільмів, після перегляду яких хочеться жити

3 квітня 2020 | 00:01

Є фільми, які здатні розмовляти з вашою душею. Вони надихають, вселяють надію, змінюють погляд на світ, дають цінні уроки і сили йти вперед. Діалоги в них відомі багатьом напам'ять, а саундтреки давно на гаджетах заслухані до дірок. Ми зібрали для вас добірку з десяти таких фільмів, які можна переглядати кожен раз як в перший. Настільки вони глибокі, сильні і щирі.

Один з таких фільмів, приголомшливу мелодраму "Один день" - дивіться у неділю об 11:10 на К1

1. "Один день"


У цьому фільмі нам надається дивовижна можливість - зазирнути в один і той же день життя людей протягом багатьох років. Емма і Декстер знайомляться на випускному в університеті та проводять разом ніч, однак, доля знову і знову зводить їх разом. У кожного з них своє життя, свої радощі й турботи, але, не зважаючи на це, їхні долі дивним чином переплітаються. Фільм про зустрічі і розлуки, дружбу і кохання, про життя і смерть змушує нас задуматись про те, як не втратити своє кохання і зберегти стосунки протягом довгих років.

2. "Достукатись до небес"


"...зрозумій, на Небесах тільки й говорять, що про море ..."

Їх двоє, і вони смертельно хворі, їм залишилося жити не більше тижня. Справжнє, чесне кіно про радощі життя, у кожного вони свої. Коли нічого втрачати, можна побачити і прийняти свої справжні бажання. Якщо в цьому світі залишилися люди, які не дивилися цей фільм - зробіть це просто зараз.

3. "Траса 60"


Траса 60 - дорога для тих, хто заблукав у буденній суєті й давно втратив себе на мапі, так само, як неіснуюча траса загубилася серед інших. Ця дорога - свого роду метафора нашого життя, тільки в дорозі герой зустрівся зі своїм істинним Я, після чого в його житті все змінюється. Легендарний діалог про чорні чирви та червоні піки зібрав мільйони переглядів на YouTube.

4. "Ефект метелика", частина перша


Фантастична драма про те, чому не варто жаліти про свої вчинки, адже вони зробили нас тими, хто ми є зараз. Пам'ятаєте цю фразу, яку ми один одному повторювали? "Зміниш одне - зміниться все".

5. "Форрест Гамп"


Світ вже ніколи не буде таким, як колись, після того, як ви побачите його очима Форреста Гампа. Зворушливе, щире кіно про те, як добра людина, яка хоче принести тільки мир і любов оточуючим, стикається з нерозумінням світу. Це і є справжнє кіно - просте, зрозуміле і геніальне, яке змушує забути про все. Форрест вчить нас, як зберегти вірність всьому, що любиш і у що віриш.

6. "Недоторкані" (1 + 1)


Не важливо, хто ти зовні, головне - хто ти всередині. Фільм справив фурор у всьому світу і швидко піднявся в найвищі рядки кіно-рейтингу. Неймовірно тепла, зворушлива і добра історія про мужність, свободу, доброту та дружбу.

7. "Сніданок у Тіффані"


Легендарне кіно з іконою стилю Одрі Хепберн. Вона надихне вас на нові відкриття у вашій душі. Вишукані діалоги, прекрасні види Нью-Йорка і, звичайно, "Moon River" створюють настрій, коли хочеться жити і кохати.

8. "Август Раш"


Він вірить в музику так само, як хтось вірить у казку. Його вважали виродком, а він виявився генієм. Йому говорили, що він не потрібен своїм батькам, а він продовжував шукати їх. У нього вкрали щасливе дитинство, а він подарував світові диво. Приголомшливі саундтреки, які є невід'ємним доповненням цієї історії, залишаться у вашому серці назавжди.

9. "Поки не зіграв в ящик"


Кращі актори світу Джек Ніколсон і Морган Фріман зіграли в цьому фільмі двох чоловіків, хворих на рак. Та замість лікарняних ліжок вони обрали навколосвітній подорожі. Порушити всі правила правила та отримати насолоду від днів, що залишилися - їхня мета. Приголомшливий фільм про силу людського духу, про життя і смерть.

10. "Заплати іншому"


Чи може одна ідея змінити світ? Хлопчик Тревор вигадав власну теорію зміни світу, суть якої дуже проста: я допоможу тобі, а ти допоможеш трьом іншим. Фільм нікого не залишить байдужим і обов'язково змусить кожного глядача стати хоч трішечки добрішим.

Телепрограма