Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Підслуховано про щастя. 7 коротких добрих історій

Підслуховано про щастя. 7 коротких добрих історій

13 липня 2020 | 14:12

Нас дуже надихають люди, які діляться тим, що робить їхнє життя щасливішим. В інтернеті можна поділитися одкровеннями анонімно. Ми зібрали 5 коротких історій, які роблять щасливішими їхніх авторів.

  • З коханим вже разом 5 років. Коли запросив на перше побачення, повинен був зайти за мною. Я залізла на вікно, щоб подивитися, як він зайде, дуже хвилювалася і, мабуть, у момент, коли заходив до будинку, відволіклася. Він різко дзвонить у двері, я від щасливої несподіванки плутаюся у шторі та падаю з вікна! Перше побачення в травмпункті провели зі зламаною рукою, але я була щаслива!)
  • Я працювала тоді тренером у стайні, і в нас була велика стара собака - суміш сенбернара та алабая. І якось конюх запізнився, попросив мене закрити стайню. Темно, стайня в парку, йти повз кущів, страшно одній. А ключі від стайні завжди в будку до собаки клали. Я все зачинила, поклала ключі, подивилася на собаку і попросила: "Ти, може, проводиш мене до дороги"? Вона зітхнула, вилізла з будки та пішла у бік зупинки. Проводила до світлої дороги, пішла назад спати.
  • Були на морі. Лежимо з чоловіком засмагаємо, діти в піску колупаються, камінчики красиві збирають. І тут наш п'ятирічний син біжить до нас радісний і на весь пляж кричить: - Мамо!! Я знайшов мізки! Я знайшов ТОБІ мізки!!! Нарешті знайшлися!!! - Сказав мій чоловік. Мізками виявився круглий камінь, дійсно чимось схожий на мозок))) Він у нас на полиці до сих пір лежить, чоловік з нього пил здуває)))
  • Мене страшенно розчулюють чоловіки, які вранці ведуть дітей у садок. Такі суворі та брутальні тягнуть маленькі рожеві рюкзачки, плюшевих зайчиків і ведмедиків. Сьогодні бачила справжнього байкера з бородою і в косусі, який сюсюкав з донькою й дозволив їй надіти на себе вінок з кульбаб:)
  • Доброю заздрістю заздрю стосункам своїх батьків - сьогодні 25 років, як вони разом. За цей час вони жодного разу не розлучалися надовго, вдома непомітно з любов'ю поглядають один на одного, тато розчісує мамі волосся, мама масажує татову хвору спину. Мама була і товстою, і худою, і майже лисою. Тато пив, курив, і був паралізований - все одно вони завжди були разом. Нескінченно рада за них. А мене ось тільки що кинув хлопець, через те, що я, бачте, посуд не так витираю.
  • Вік уже не той - це коли ганяли по квартирі один за одним з котом, і потім я перелетіла через ліжко і впала, а у кота серце прихопило, і він не зміг далі бігти, і ми поповзли. Мені 21, коту 11.
  • Заходжу на пошту. Черга - чоловік 30, кожен стоїть біля вікна хвилин по 10-15. Стою вже півгодини - пройшли три людини. Переді мною дід років 70. Раптом він повертається: - Коли я сюди зайшов, то був твого віку. Вся чергу покотилася зі сміху. Дід зробив мій день!

Телепрограма