Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Цей пес зробить ваш день! І ось чому

Цей пес зробить ваш день! І ось чому

23 липня 2020 | 10:55

2020 рік сильно видозмінив наші стрічки в соцмережах, наповнивши їх відчуттям небезпеки та страху. Ми ж вважаємо, що настав час негатив розбавляти позитивом. Тому сьогодні публікуємо добірку і розповідь про найвеселішого песика, що нам зустрічався.

"Його звуть Ген, і він хлопчик-коргі з хвостом, - розповів власник пса з Японії. - 3 травня йому виповнилося 5 років. Як і більшість коргі, він активний, грайливий та розумний".

Проте, Ген значно відрізняється від інших собак. Здебільшого через химерну морду, яку він корчить. Але як би там не було, саме завдяки їй тваринці вдалося залучити до свого аккаунту в Instagram понад 111 тис. читачів. До того ж псу абсолютно заслужено можна вручати титул найвиразнішої собаки Інтернету.

Власник коргі каже, що йому дійсно подобається бути поруч з людьми, і не важливо чи спить він зі своїми господарями в одному ліжку або виходить на вулицю і знайомиться з кимось новим. Проте, його життя пов'язане зі значними проблемами.

"Ген народився з хронічною ниркову недостатністю. Його неможливо вилікувати, - розповів власник собаки, додавши, що від подібної хвороби також страждають люди. - Це захворювання викликає у Гена поліурію (збільшене утворення сечі), полідипсію (симптом, що характеризується неприродно сильною, невгамовною спрагою), анемію та високий кров'яний тиск".

Через всі ці проблеми зі здоров'ям Ген – постійний пацієнт клініки і буде залишатися таким до кінця свого життя. Він має особливу дієту, яка пов'язана з його нирковою недостатністю. Всі його ласощі не містять добавок і зроблені в Японії.

Проте, коли справа доходить до його виразів мордочки, всі вони є справжніми, це його власник приписує тому, що пес дійсно щасливий, незважаючи на цілу низку неприємних захворювань. "Собака - це сім'я. Навіть якщо щеня з'являється у вас з великою кількістю невиліковних хвороб, які у нього від народження, це ще не привід його позбавлятися. Так, життя Гена буде коротшим, ніж у середньостатистичної собаки, і так, його лікування коштує величезних грошей, але ми, його власники, продовжимо надавати песику найкраще лікування, яке тільки зможемо, і любити його".

Телепрограма