Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Добрі життєві історії звичайних людей

Добрі життєві історії звичайних людей

25 серпня 2020 | 00:23

Дивні і прекрасні речі відбуваються з кожним з нас щодня, й іноді про це просто неможливо мовчати.
В одній із соціальних мереж існує спеціальний проект, який допомагає людям анонімно ділитися своїми одкровеннями. Ми ділимося тими, які вразили нас.

Гуляю з собакою, проходжу повз лавку, на якій сидить дівчина. І бачу, як по обличчю течуть німі сльози. А вона рівним тоном каже, що все було добре, вона не буде сумувати, вона також його не любила. Вішає трубку і ридає. І в моїй свідомості проноситься все: як я сиділа так само, як захлиналася сльозами, як хотілося лише вмерти, бо навіщо жити без коханого. Я тихо підсіла до неї поруч, підвела собаку. Вона гладила її дуже довго, сказала "дякую" і пішла. Сподіваюся, у неї все добре!

*******************************************************************************

Люди гадають, що у мене дивний кіт: він не відходить від мене ні на крок, цілодобово намагаючись бути на руках. Але вони не знають, що цього кота хтось на повному ходу викинув з машини, він зламав всі кінцівки і майже перетворився на місиво. "Добрі" люди одразу ж вирішили добити бідолаху, а я заступилася, носила його на руках 4 місяці і всіма силами намагалася вилікувати! Вийшло! Ніколи не опускайте руки.

*******************************************************************************

Заміжня 12 років, і всі ці роки свекруха намагається мене підловити (прийти в гості раніше) на немитому посуді або на тому, як я бігаю по дому і прибираю. Але, навіть якщо вона приходить на годину раніше призначеного, у мене завжди ідеальний порядок, тому що у мене є таємний помічник. Коли свекруха чергового разу збирається йти до нас, на мій телефон приходить СМС з оповіщенням. Мені пощастило зі свекрухою, але ще більше мені пощастило зі свекром!

*******************************************************************************

Заснула в метро після роботи. Прокидаюся, розумію, що підклала руки під голову і вмостилася у чоловіка на колінах. Стало соромно, не знала, як би непомітно піднятися і звалити. Мабуть, чоловік побачив, що я прокинулася, і сказав з посмішкою: "Та ви спіть, спіть, я свою зупинку ще хвилин 10 тому проїхав".

*******************************************************************************

Ось зараз я їду до лікарні з лампочкою у роті. Я все життя думала, що тільки недалекі люди будуть пхати лампочку до рота і ось я, жінка 33 років, 2 дітей, червоний диплом, успішний адвокат, бездоганна репутація, їду з клятою лампочкою в роті. Щелепа болить, сльози від болю та сміху над собою. Чоловік вже гикає від сміху. А все почалося з того, що нарікала, що за своє життя не зробила жодного дурного вчинку, яка я зануда. Чоловік запропонував лампочку, думав не зроблю. І я собою задоволена)

*******************************************************************************

У мене троє дітей. Тиждень проводили з чоловіком експеримент, узгоджений з дітьми. Забрали абсолютно всі гаджети, віддали їм свої, всюди паролі, без господаря не увімкнути. Телефони видали старі, кнопкові. Щовечора ми грали в шашки, доміно, лото, кросворди, міста, карти і т. д. Але експеримент не вдався нам, батькам! Дітей зацікавили. А самим хотілося то електронну книгу почитати, то в інеті полазити, то на планшеті в гру зіграти!
Висновок: діти нормальні. Треба починати з себе! Ми – приклад!

*****************************************************************************

Сьогодні мені прийшла есемеска (нарешті!) з текстом типу: "Мам, я збив людину, терміново потрібні гроші". Нарешті я здійснив свою давню мрію - написав: «Ховай труп і Змивайся». Через 15 хвилин прийшла відповідь: "Баян".

Телепрограма