Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Собаки також люблять осінь. Приголомшливі осінні портрети собак

Собаки також люблять осінь. Приголомшливі осінні портрети собак

5 жовтня 2020 | 13:59

Енн Гайєр - фотограф з Австрії, вирішила зробити фотопроект "Золота осінь і наші кращі друзі". Кожен з нас, любить якусь пору року. Вона показала, як собаки люблять осінь і насолоджуються нею.
У той час як більшість фотографів, які знімають собак, намагаються підкреслити зовнішню красу тварини, Енн прагне відкрити внутрішній світ "кращого друга людини". Посеред австрійської глушини художник фотографує собак, намагаючись показати їхню особистість. Вона приділяє особливу увагу виразу очей, щоб на фото можна було побачити емоції і це у неї добре виходить.
Дивно, але джерелом натхнення, яке підштовхнув австрійку до більш глибокого дослідження техніки фотографії, стала її перша собака на прізвисько Сінді. Жінка дуже хотіла відобразити історію з улюбленицею у вигляді фотографій. В цьому році Сінді не стало і особиста цінність знімків, які Енн встигла зробити, суттєво зросла.

Найскладніше у фотографуванні собаки - передати її реальний характер і душу, щоб створити живий знімок. Кожна собака має власні емоції. Деякі з собак смішніші, інші, навпаки, дуже концентровані.

"Це одна з моїх найулюбленіших фотографій. Вона показує собачий характер у всіх його проявах - спокій, красу, вірність", - говорить Енн.

Кожна собака має свою особистість.

Я знімаю в ранні ранкові години або у вечірній час. Тільки в цей час світло достатньо м'яке, щоб створити такі інтенсивні кольори.

Головна порада для бажаючих зробити вдалий знімок собаки - фотографувати на рівні очей.

Другий момент - потрібно привернути увагу собаки. Використовуйте іграшки, кумедні звуки, щоб утримувати їхню увагу.

Намагайтеся зафіксувати світло в очах собаки, щоб показати вираз. Використовуйте малу глибину різкості для розмитого фону.

І найголовніша порада: отримуйте задоволення, а не намагайтеся зробити найідеальніший кадр у житті.

Телепрограма