Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

10 найсмішніших кіноляпів у історії кіно

10 найсмішніших кіноляпів у історії кіно

20 жовтня 2020 | 10:54

Цікаво, чи існують фільми, в яких не було б узагалі ніяких невідповідностей? Мабуть, навряд чи. Самі режисери визнають, що зйомки фільму - настільки складний технічний процес, що під час нього уникнути неточностей практично неможливо. Втім, бувають такі помилки, за які гріх лаяти творців , адже завдяки ним ми отримали додаткову можливість від душі посміятися. У нашій сьогоднішній добірці - найсмішніші кіноляпи в історії кіно.

1. Хороший серіал "Мерлін". Крім усього іншого, з нього можна дізнатися, що розливати воду в пластикові пляшки вигадали ще за часів короля Артура.

2. Хто натерпівся по повній від творців голлівудських фільмів, так це російська мова. Ось, наприклад, подивиться який-небудь американець фільм "Ідентифікація Борна" і зробить висновок, що Ащьф Лштшфум - дуже поширене російське ім'я. Адже саме воно вказане у  російському паспорті головного героя. Що називається, я простий хлопець, такий же, як і всі, кличте мене "Ащьф".

3. Досить зворушливо виглядає герой Тома Хенкса з фільму "Термінал" з його водійським посвідченням на ім'я Гульнари Гуліної.

4. Як ви думаєте, які написи зазвичай пишуть у Росії на дверях? "Вход" і "выход"? "На себя" і "от себя"? А ось і ні. "Дергат" і "дихать" - ті самі  слова, прочитавши які ви одразу зрозумієте, що саме потрібно робити з дверима. У будь-якому разі, Джеймсу Бонду у фільмі "З Росії з любов'ю" це непогано вдається.

5. Не можемо не згадати "Головку пальця ноги" з "Фантастичної четвірки". Цей вираз і сам по собі звучить досить дивно, а враховуючи те, що це напис на кормі корабля... Всі ми, звичайно, знаємо, що "як ви яхту назвете, так вона і попливе", але припустити, як саме складеться доля судна з такою назвою, якщо чесно, дуже важко.

6. Джек Горобець при всій його екстравагантності все ж, здається, слідкує за модними тенденціями. Інакше, чим пояснити ярличок з написом "adidas", який визирає з-під його головного убору в одному з кадрів "Піратів карибського моря"?

7. Годинники є і в Гендальфа у "Володарі перснів". Ну а що, це ж зручно, мандруєш собі Середзем'ям і завжди точно знаєш, коли обід. І до меча він гарно пасує .

8. Пам'ятаєте як у серіалі "Друзі" Джоуї збирався зніматися у фільмі про Першу світову війну в темних окулярах? Чендлер  ще тоді пожартував, що, якщо йому не зраджує пам'ять, "Ray Ban" була спонсором Першої світової. Квентін Тарантіно пішов ще далі - якщо вірити його фільму "Джанго вільний" сонцезахисні окуляри можна було придбати у будь-якій заштатній крамничці на Середньому Заході ще в середині XIX сторіччя. А що, темні окуляри Джанго пасують і навіть дуже.

9. А що, братці, чи не бачив хто чоловіка з відеокамерою серед учнів школи чарівництва? Та ось же він, у фільмі "Гаррі Поттер і Таємна кімната". Воно й зрозуміло, кожен хоче мати відео з занять на пам'ять.

10. У фільмі "Красуня" круасан, який героїня Джулії Робертс їсть в цьому епізоді, у наступному кадрі несподівано перетворюється на оладки.







Телепрограма