Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Прем'єра на К1!  02 листопада стартує захоплюючий серіал "Я зомбі"

Прем'єра на К1! 02 листопада стартує захоплюючий серіал "Я зомбі"

28 жовтня 2020 | 08:32

Чарівна головна героїня, захоплюючі детективні лінії, сміливі сюжетні повороти та гумор - такий "коктейль" став до вподоби мільйонам телеглядачів.

У понеділок, 02 листопада, о 18:10 на телеканалі К1 стартує показ захоплюючого серіалу. Далі серіал піде з понеділка по четвер о 18:10.

Головні ролі в картині виконали: Роуз Макайвер, Малкольм Гудвін, Рахул Колі, Роберт Баклі, Девід Андерс, Елісон Мічалка, Брайс Ходжсон

Режисери: Майкл Філдс, Джейсон Блум, Ден Етерідж, Майкл Вейл

Сюжет: Світ ординатора Олівії "Лів" Мур перевертається після того, як на вечірці вона була перетворена на зомбі. Колись веселій і безтурботній молодій дівчині з чудовим особистим життям і багатообіцяючою медичною кар'єрою доводиться влаштуватися на роботу в морг у Сієтлі, щоб мати постійний доступ до мізків. Але разом з кожним з'їденим мозком, власник якого став жертвою вбивства, Лів переймає риси характеру цієї людини та її спогади, які часто дають їй підказки до того, як людину було вбито. Вона використовує цей навик, щоб допомогти поліції Сієтлу розкривати злочини, а поліція в свою чергу гадає, що вона екстрасенс-консультант.

"Я - зомбі" (англ. IZombie) - американський телесеріал, який був розроблений Робом Томасом і Діаною Ругієро. Основою для серіалу стала однойменна серія коміксів, створена Крісом Робінсоном і Майклом Алредом і опублікована видавництвом DC Comics Vertigo.

Головну роль в серіалі зіграла новозеландська актриса Роуз Макайвер, чия кар'єра почалася з ролі у фільмі Пітера Джексона "Милі кістки".

5 фактів про серіал:

1. Серіал був знятий за мотивами популярної серії коміксів

Проєкт є вільною екранізацією коміксів, створених Крісом Робінсоном і Майклом Алредом.

2. "Ні" жорстокості

Замовники серіалу поставили жорсткі рамки перед творцями. Головною цільовою аудиторією проєкту є підлітки, і їх необхідно було зацікавити тематикою зомбі, виключивши при цьому зайву жорстокість та кровопролиття.

Розкриття злочинів у "Я зомбі", а також вбивства, самогубства та кримінальні сюжетні лінії відходять на другий план. Головною темою серіалу стає внутрішня боротьба Олівії (головної героїні), однак серіал тримає в напрузі та не стає нудним.

3. Більше, ніж детектив

Творці серіалу раніше працювали над детективним проєктом "Вероніка Марс". Однак в серіалі "Я зомбі" вони підійшли до роботи більш серйозно та ґрунтовно, щоб глядач міг побачити щось більше, ніж звичайна детективна історія.

4. Сукупність жанрів

Незважаючи на те, що серіал називається "Я зомбі", основна сюжетна лінія аж ніяк не фантастична. На перший план виходять детектив і комедія, щедро приправлені чорним гумором. Зрозуміло, не обійшлося й без драми. А що стосується відносин між героями, то в цьому плані сценаристи дуже постаралися. У проєкті шанувальники переживають за стосунки героїв більше, ніж за свої.

5. Саундтрек

Окремої уваги заслуговує музика, представлена в серіалі. Кожна серія супроводжується декількома музичними композиціями, які гарантовано захочеться додати до плейлиста. Шанувальники серіалу створюють групи в соціальних мережах, де після виходу чергової серії шукають і діляться треками, що прозвучали в епізоді.

 

Дивіться серіал "Я зомбі" з понеділка, 2 листопада о 18:10 на телеканалі К1!

Телепрограма