Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

8 захоплюючих фантастичних серіалів

8 захоплюючих фантастичних серіалів

8 лютого 2021 | 11:28

Все незвідане завжди притягує людей. Додайте до цього боротьбу добра зі злом, захоплюючі пригоди, і, звичайно ж, кохання - й отримаєте рецепт ідеального серіалу, який подарує вам неймовірні відчуття, не схожі на те, що ви можете пережити в реальному житті.

Сьогодні в добірці ми вибрали найпопулярніші фантастичні серіали, що неодноразово отримували премію "Сатурн", яку вручає Академія наукової фантастики, фентезі та фільмів жахів за досягнення в цій галузі.

Грань / Fringe, 2008-2013 / Дивіться серіал з понеділка по четвер о 23:00 на К1!

8 нагород

Головна героїня - молодий агент ФБР Олівія Данем. Вона розслідує справу про загадковий літак, що здійснює рейс з Гамбурга в Бостон. Літак приземлився на автопілоті, але від усього екіпажу та пасажирів залишилися лише ... скелети. Напарник Олівії Джон Скотт, також агент ФБР, в ході розслідування отримує велику дозу невідомого хімікату та починає розкладатися просто на очах. Олівія розуміє, що прояснити ситуацію може тільки лікар Уолтер Бішоп, який багато років займався розробкою подібних препаратів. Однак з'ясовується, що останні 17 років він знаходиться в клініці для душевнохворих. Зустрітися з лікарем Олівії допомагає його син Пітер. Олівія, Пітер і Уолтер Бішоп починають з’ясовувати, що ж сталося з пасажирами літака. Вони швидко усвідомлюють, що саме знаходиться за межею людського розуміння...

Серіал був удостоєний 7 премій Saturn, яку присуджують науково-фантастичним і фентезійним фільмам і телешоу, зокрема, й як кращий телесеріал. Також серед нагород «Грані»: The People's Choice Awards - в номінації «Улюблений науково-фантастичний серіал», TV Guide Award - як «Улюблений драматичний серіал» і навіть премія Товариства фахівців з візуальних ефектів. Окрім того, проект був номінований на безліч інших премій, включаючи «Еммі», Golden Reel Awards, Satellite Awards і премію Гільдії письменників Америки.

Баффі - винищувачка вампірів / Buffy the Vampire Slayer, 1997-2003 /

9 нагород

У 90-ті роки школярі стрімголов мчали додому, щоб подивитися нову серію про те, як інша школярка бореться з вампірами. Цей серіал - символ старих-добрих часів, коли вампіри були поганими, а мисливці на вампірів - хорошими.

Ходячі мерці / The Walking Dead, 2010-2016 /

11 нагород

Серіал, що розпочинався як зомбі-апокаліпсис, в останніх сезонах перейшов на стадію постапокаліпсису. Зараз серіал спіткала криза - помилки сценарію обійшлися проекту різким падінням глядацького інтересу. Втім, телеканал АМС не втрачає надії та продовжує шоу на дев'ятий сезон.

У всі тяжкі / Breaking Bad, 2008-2013 /

12 нагород

Історія скромного вчителя хімії, якого безвихідне становище змушує пуститися у всі тяжкі й почати виготовляти метамфетамін.

Залишитися в живих / Lost, 2004-2010 /

13 нагород

Серіал про людей, які вижили в авіакатастрофі й врятувалися на загадковому острові, став справжнім хітом. Він тримав у напрузі глядачів протягом шести років. Інтригу не розголошували до останньої серії.

Зоряний крейсер Галактика / Battlestar Galactica, 2004-2009 /

7 нагород

Історія «Зоряного крейсера» почалася ще в 1978 році, і з численними перезапусками, повнометражками та спін-офами існувала до 2010 року. Зрозуміло, що сюжети про боротьбу людей з сайлонами протрималася в ефірах США і Великобританії стільки років не лише через любов до мистецтва.

Зоряна брама: SG-1 / Stargate SG-1, 1997-2007 /

5 нагород

На Землі існують портали, які з'єднують між собою планети Чумацького Шляху. Команда SG-1 досліджує далекі світи та шукає союзників для боротьби зі змієподібною інопланетною расою, яка прагне поневолити людство.

Розпочав франшизу, що включає в себе повнометражний фільм і кілька серіалів, Роберт Емеріх у 1994 році фільмом «Зоряна брама».

Таємниці Смолвіля / Smallville, 2001-2011 /

2 нагороди

Десятисезонний серіал про те, в яких умовах формувалася особистість майбутнього Супермена, а доти просто незвичайного підлітка Кларка Кента, який живе в провінційному містечку Смолвіль.

Телепрограма