Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

10 найбільш надихаючих фільмів

10 найбільш надихаючих фільмів

12 березня 2021 | 14:27

"Лише одне робить здійснення мрії неможливим - страх невдачі"
Паоло Коельо "Алхімік"

Напевно, у всіх нас є заповітна мрія. Та, яка в дитинстві наповнювала серце радістю та приємним хвилюванням. Згадайте, адже колись давно вона здавалася такою близькою і досяжною. І, якщо ви запитаєте, чому ж вона так і не стала реальністю, ви зрозумієте, що, швидше за все, вам не вистачило зовсім трохи - віри в те, що потрібно просто йти за своєю мрією, і тоді все вийде.

Не виходить втілити в життя задумане або не вистачає мотивації для досягнення цілей? Ніяк не приходить потрібний настрій і все навколо здається сірим? Тоді ці фільми для вас! Вони надихнуть вас, підбадьорять та дозволять по-новому подивитися на своє життя. Приємного перегляду:)

"Подорож Гектора в пошуках щастя" . Дивіться сьогодні о 17:50 на К1!


"Смерті боїться той, хто боїться жити"

Психіатр Гектор вирішує залишити роботу, гарну подругу і спокійне життя і поїхати в тривалу подорож, щоб провести дослідження на тему щастя .Режисер  «Інтуїції» після тривалої (майже 5 років) перерви все ж повертається в кінематограф. По суті «Гектор» - це чоловічий варіант фільму «Їж, молись, кохай» або нова версія «Уолтера Мітті» Фільм підійде тим, хто хоче відволіктися від проблем і турбот і відправитися разом з героєм в кругосвітню подорож.

"Невидима сторона"
 

"Я хочу, щоб ти робив те, що хочеш. Це твоє рішення, твоє життя"

Які шанси досягти успіху в житті у неграмотного безпритульного підлітка-афроамериканця? Здавалося б, що мінімальні. Але герою фільму пощастило - завдяки підтримці людей, які його всиновили, він вступає до університету і стає зіркою американського футболу. Світ не без добрих людей - саме ця мудрість проходить червоною ниткою через увесь фільм.

"Найшвидший "Індіан"

"Коли мчиш на мотоциклі рівниною, п'ять хвилин твого життя можуть бути цікавішими, ніж у багатьох людей все життя"

Наскільки довго ви готові йти за своєю мрією? Місяць, рік, десять років? Майже 30 років витратив мотогонщик Берт Мунро на те, щоб удосконалити свій мотоцикл «Індіан» і зробити його найшвидшим у світі. Незважаючи на проблеми зі здоров'ям і відсутність віри в нього інших людей, він йшов до своєї мрії. І чи могла людина, наділена такою цілеспрямованістю, не досягти перемоги?

"Підкорювачі хвиль"

"Якщо уважно дивитися, завжди знайдеться вихід"

Мало кому вдавалося підкорити 25-метрові хвилі Меверікс. Мріє про це і підліток Джей, пристрасно захоплений серфінгом. Його мрія надає йому сил і мужності, що необхідні для досягнення мети. Труднощі, з якими він стикається, загартовують його характер і допомагають Джею не тільки здійснити мрію, але й стати чудовою людиною.

"Август Раш"

"Музика - маленьке нагадування бога, що є щось більше в цьому світі, ніж ми. Гармонійний зв'язок між всіма живими та зірками"

Обдарований хлопчик, що виріс в дитячому будинку, мріє знайти своїх батьків. Він вірить в те, що вони залишили його не з доброї волі, а під впливом обставин, і в те, що рано чи пізно зможе з ними зустрітися. А ще він вірить у те, що допоможе йому в цьому його вірний супутник - музика, яку він здатен чути скрізь. Історія Августа Раша нагадує нам про те, як важливо слухати своє серце і вірити в диво.

"Готель Меріголд. Кращий з екзотичних"

"Ми знаємо про майбутнє лише одне - воно приносить зміни. А боїмося ми, мабуть, що все залишиться як є. Тому ми повинні радіти змінам. Адже як сказав хтось одного разу: "У кінці все повинно бути добре, а якщо не все добре, то, повірте мені, це ще не кінець"

Знайти свою мрію і стати щасливим можна в будь-якому віці. Кілька літніх британців переїжджають жити в Індію, спокусившись рекламою готелю для пенсіонерів. Це місце виявляється не зовсім таким, яким вони собі його уявляли, проте, в новій для себе обстановці люди розуміють, що ще не пізно почати жити заново. Потрібно лише відпустити минуле та повірити в те, що все хороше ще попереду.

"Подолання"

Не було б щастя, та нещастя допомогло - ця приказка якнайкраще описує історію героя фільму Вінса. В його житті настала чорна смуга - він втратив роботу, а дружина пішла від нього, вважаючи невдахою. Але Вінс знаходить у собі сили, щоб впоратися з болем, переключившись на заняття спортом. Його витримка та сила волі допомагають йому втілити в життя давню мрію і стати професійним спортсменом.

"Всесвіт Стівена Хокінга"

"Мабуть, є щось дуже незвичайне в тому, що всесвіт обмежений, але ще незвичайніше те, що, можливо, кордонів немає зовсім. І не повинно бути межі людським прагненням. Ми всі різні. І яким би жахливим не здавалося життя, завжди знайдеться те, у чому можна досягти успіху. Поки є життя - є надія"

Стівен Хокінг - молодий студент-фізик, який має унікальний розум. Його викладачі пророкують йому велике майбутнє, але раптове нещастя ставить під загрозу не лише кар'єру, а й життя юнака. У Стівена виявляють страшну хворобу, яка робить його паралізованим німим інвалідом. Однак віра в себе, любов до життя та підтримка коханої жінки допомагають йому вистояти і досягти успіху.

"Товариство мертвих поетів"

"Лише в мріях вільні люди! Завжди так було і так буде"

Університетський викладач Джон Кітінг не просто читає лекції з літератури, він вчить студентів життю. Вчить тому, що потрібно ловити кожну мить, вміти думати своєю головою, робити власний вибір, творити свою долю своїми руками. І, звичайно ж, найголовнішому - йти за своєю мрією.

"Жовтневе небо"

"Іноді не слід слухати те, що кажуть інші. Ти повинен слухати себе"

Коли син простого шахтаря з невеликого американського містечка почув по радіо новину про те, що в космос запущений перший супутник, він забажав сконструювати власну ракету. Однак, все його оточення, і, в першу чергу, батько, категорично проти того, щоб хлопчик віддавався "порожнім" мріям. Але, незважаючи на це, юнак робить все можливе й неможливе, щоб втілити свою мрію в життя.

Телепрограма