Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Корейська художниця створює неймовірно ніжні татуювання

Корейська художниця створює неймовірно ніжні татуювання

3 травня 2021 | 13:54

Сіон Квак - тату-майстер з Південної Кореї, чиї роботи не сплутаєш ні з якими іншими через характерний авторський стиль. Червоне мереживо, намистини з хитромудрим орнаментом і барвисті тварини - Сіон об'єднує ці елементи, щоб створити виразні образи на шкірі людей.

В одному зі своїх інтерв'ю Сіон сказала: «Мене надихнула мама, вона також працювала тату-майстром, коли я була дитиною. Я уважно дивилася, як вона працює, і дечому навчилася, освоїла ази. Але стилі у нас різні, я створювала свій здебільшого сама, вже вивчивши основи майстерності».

Іноді вона поєднує картинки з текстом. За такими татуюваннями стоїть глибока філософія. На одній з її останніх робіт зображені сонце і місяць всередині норігае, а також фраза 아무도 날 모르는 곳에 корейською мовою, що означає «там, де мене ніхто не знає».

Джерело натхнення для художниці - це люди та їхні історії.

На питання про те, що вона хотіла б сказати своїм клієнтам, Сіон без вагань відповіла: «Я сподіваюся, що завдяки моїй роботі люди зможуть оцінити не тільки естетичну, але й внутрішню красу традиційної корейської культури. Норігае, віяло, ханбок і вузли, що символізують споконвічний корейський дух зв'язків між людьми, - всі ці елементи містять потужні послання, якими я хотіла б поділитися зі світом!»

Сіон завжди намагається зрозуміти, як живуть її клієнти. Історії, які вона чує, і люди, яких вона зустрічає, надихають Сіон. Слухаючи їх уважно, ставлячи питання, вона вигадує різні ідеї для своїх малюнків. Іноді клієнти стають її партнерами, і вони створюють унікальні тату разом.

У самої Сіон також є кілька татуювань. Вони були зроблені людьми, яких вона любить і поважає, а також тими, хто не затримався в її житті надовго. Будь-яке татуювання для неї немов сторінка сімейного альбому, і вона дорожить кожним.

Телепрограма