Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

11 оригінальних ідей для вашого саду

11 оригінальних ідей для вашого саду

18 травня 2021 | 14:25

" Мені подобаються квіти, от би їх додати в моє життя"
(с) Х/ф "Відпустка за обміном"

Травень - це час, коли в наших широтах нарешті стає тепло, і всі садівники починають висаджувати квіти. Ми пропонуємо вам кілька незвичайних ідей, як прикрасити вашу клумбу і сад на радість вам і на заздрість сусідам.

1. Якщо у вас є старе кухонне приладдя, наприклад, чайник, кружка, каструлька, симпатична лійка не поспішайте їх викидати, спробуйте зробити з них квітковий горщик. Або вазу для живих квітів.

2. Зараз у моді сільський стиль. Оберніть мішковиною звичайний квітковий горщик - і ви отримаєте модний і оригінальний вазон.

3. Стару дерев'яну бочку або діжку можна легко перетворити на квітучу клумбу.

4. А ось у який квітник можна перетворити старі черевики або гумові чоботи.

5. Старий дерев'яний ящик також цілком підійде в якості декору для квітів. Його можна використовувати як горщик і посадити квіти просто в  ньому.


6. А чому б не оживити за допомогою квітів стіну сараю?


7. Квіти можна посадити у різнокольорових відерцях. Зараз такі без зусиль можна знайти в продажу.

8. А якщо раптом десь поруч з вашою ділянкою ви побачите непотрібний нікому старий віз, негайно тягніть його до себе, він стане чудовою прикрасою для вашого саду.


9. А може у вас дивом зберіглася бабусина скринька?

10. Квіти гарні не лише у саду. Спробуйте використовувати декілька абсолютно різних квіткових горщиків і красивий свічник, щоб створити красу у себе на веранді.

11. Напевно у вас є кілька порожніх скляних пляшок. Якщо в кожну з них поставити лише по одній квітці, вийде дуже мила композиція для столу у дворі.






Телепрограма