Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

12 фактів про майбутній серіал «Володарі перстнів», який стане найдорожчим в історії

12 фактів про майбутній серіал «Володарі перстнів», який стане найдорожчим в історії

7 червня 2021 | 15:06

Щодня виходять тисячі нових серій різних серіалів. Якісь із них більш відомі, якісь - менше. Але кілька років тому Amazon оголосив, що зніматиме серіал за легендарною сагою всіх часів «Володар перстнів».

Сьогодні розповімо, які факти нам відомі про майбутній серіал.

1. Генеральний директор Amazon Джефф Безос доручив кіностудії випустити серіал, який можна порівняти за масштабами з «Грою престолів».

2. Amazon виграла в конкурентній боротьбі між Netflix та HBO. Безос особисто брав участь в переговорах.

3. У синопсисі згадуються ключові локації Середзем'я, такі як Туманні гори і столиця ельфів. Дія буде відбуватися в легендарній Другій Епосі, за тисячі років до подій, описаних в "Хоббіті" та "Володарі перстнів".

4. Amazon зобов'язані зняти п'ять сезонів по 8-10 серій в кожному, а виробництво має бути запущено протягом двох років.

5. З урахуванням виробничих витрат, таких як кастинг, продюсування та візуальні ефекти, очікується, що вартість серіалу буде перевищувати 1 млрд доларів. Якщо так трапиться, проєкт стане найдорожчим серіалом в історії.

6. Зйомки пройдуть там же, де знімали оригінальну трилогію, - в Новій Зеландії. Однак студія розглядала можливість перенесення роботи до Шотландії.

7. Сюжет тримається в найсуворішому секреті. Президент Amazon Studios Дженніфер Салком заявила про безпрецедентні заходи, які приймала компанія для того, щоб не допустити витоку інформації про сценарій серіалу.

8. У проєкті з'являться знайомі нам імена, такі як Саурон, Галадріель і Елронд. В оригінальній трилогії у фільмі знімалася Кейт Бланшетт, а в новинці - Морвед Кларк.

Біля дверей цілодобово чергує охорона. Доступ до секретної кімнати здійснюється лише за відбитками пальців, і той, чиїх відбитки немає в базі, не зможе потрапити до приміщення.

9. Частково оголошений акторський склад фільму. У вересні 2019 року стало відомо, що одну з провідних ролей в 1-му сезоні виконає Уїлл Поултер. Пізніше Поултер покинув проєкт, його змінив інший англієць - Роберт Арамайо. Актор може бути знайомий глядачам за роллю молодого Неда Старка, а також Роба з нового трилера «В її очах». У серіалі він зіграє одного з ключових персонажів.

Ієн Маккеллен, який зіграв Гендальфа, висловив зацікавленість проєктом, але, за його словами, студія не зверталася до нього з пропозиціями. Тому чи побачимо ми цього актора в ролі Гендальфа - велике питання.

10. Інші учасники попередніх екранізацій також осторонь не залишилися. Наприклад, Вігго Мортенсен, який зіграв Арагорна, порадив своєму наступникові почитати книги Толкіна. А Орландо Блум висловив надію, що серіал буде дійсно цікавим.

11. Режисером першої серії виступив Хуан Антоніо Байона. Зйомки першого сезону вже завершилися.

12. Офіційна дата і терміни прем'єри не розголошуються. Однак голова Amazon Studios Дженніфер Салком сказала The Hollywood Reporter, що «є надія», що «Володар перстнів» вийде в 2021 році.

А як ви вважаєте, чи повторить серіал успіх оригінальної трилогії та «Хоббіта»?

Телепрограма