Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

10 секретів ідеального літнього макіяжу

10 секретів ідеального літнього макіяжу

16 червня 2021 | 14:58

"Макіяж, манікюр, епіляція. Ех! А в дитинстві, щоб стати
красивою, достатньо було одягнути на голову бант"

Якою б красунею не була жінка, вона завжди хоче виглядати ще краще. Тому ми так любимо косметику, адже вона дозволяє зробити зовнішність яскравішою, ефектнішою та виразнішою. Літня спека - це не привід відмовлятися від макіяжу. Потрібно лише пам'ятати про те, що в цей період важливо не перевантажувати обличчя косметичними засобами та дотримуватися певних правил. Яких саме - ви дізнаєтеся сьогодні з нашої підбірки.

1. Перед виходом на вулицю обов'язково нанесіть на обличчя легкий зволожуючий крем, сироватку або флюїд з сонцезахисним фактором. Це не тільки захистить вашу шкіру від фотостаріння та збереже її молодість, а й дозволить запобігти виникненню веснянок і пігментних плям.

2. Якщо в цьому немає серйозної необхідності, в спеку намагайтеся не користуватися тональними засобами. Якщо ви жодним чином не можете відмовитися від них, обирайте засоби на основі силікону і на тон світліші, ніж зазвичай. Справа в тому, що при високій температурі тональний крем не тільки тече, а й темніє.

3. А ось предмет, з якому влітку варто з'явитися у вашій косметичці, навіть якщо ви не користуєтеся ним - це олівець для брів. Влітку брови трохи вигоряють, і не буде зайвим їх трохи "затемнити". Втім, колір повинен бути максимально близький до природного, тому, якщо ви не яскрава брюнетка, краще обрати коричневий або темно-сірий олівець.

4. Найстійкіші тіні - матові, які не містять перламутру. Щоб уникнути розводів над очима влітку краще користуватися саме такими. Від жирних підводок також краще відмовитися, віддавши перевагу матовим у вигляді олівця або фломастера.

5. Замініть звичайну туш водостійкою. Колір туші для літа також бажано обирати більш м'який - коричневий, сірий, зелений, синій. По-перше, вії радикального чорного кольору влітку виглядають зухвало і неприродно, а по-друге, якщо вони трохи потечуть та размажуться, це буде дуже сильно кидатися в очі.

6. Губи також потребують захисту від сонця та зволоження. Перед нанесенням помади чи блиску, скористайтеся зволожуючим бальзамом. Помаду, як і тіні, краще обирати матову, а щоб вона не розтікалася, бажано злегка припудрити губи і обвести контур олівцем. Якщо ви користуєтеся світлим блиском, підводити контур не обов'язково, а ось від темних жирних блисків на літній період краще відмовитися.

7. Взагалі в літньому макіяжі всі відтінки повинні бути менш яскравими. Це стосується і очей, і брів, і губ. Але це не значить, що вам потрібно повністю відмовлятися від улюблених прийомів і технік. Наприклад, якщо ви жити не можете без "смокі айс", просто замініть чорну підводку й темні тіні бронзовими.

8. Літо - ідеальний час, щоб використовувати в макіяжі бронзер. Він не лише надасть вашому обличчю легкий відтінок засмаги, а й дозволить скорегувати його риси. Засіб не обов'язково наносити на все обличчя, ним можна виділити вилиці або затемнити підборіддя. Дуже цікавого ефекту можна досягти, якщо нанести трохи бронзеру на декольте.

9. Незамінна річ для літа - спреї-фіксатори макіяжу. Вони допомагають закріпити макіяж, запобігаючи його розтіканню, тонізують та освіжають шкіру. Як правило, спреї мають додаткову дію - наприклад, мають заспокійливий ефект або звужують пори. Загалом, обирайте той, який оптимально підійде для вашого типу шкіри.

10. Носіть з собою тюбик з термальною водою та матуючі серветки. Вже саме відчуття свіжості та легкої прохолоди в спекотний літній день - безцінне. Крім того, термальні води нового покоління прибирають дрібні почервоніння та запалення. А за допомогою матуючих серветок ви зможете у будь-який момент прибрати з обличчя надлишки вологи та жиру, підкорегувавши макіяж.

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Телепрограма