Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Це все кохання. 10 чудових романтичних комедій

Це все кохання. 10 чудових романтичних комедій

4 серпня 2021 | 15:54

"На світі завжди існуватиме романтика для того, хто її гідний"
© Андре Моруа "Фіалки щосереди"

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі добірку романтичних комедій, які варті того, щоб їх подивитися. Гарний настрій та віра у кохання після їх перегляду гарантовані!

1. Красунчик-2. Дивіться у пятницю, 6 серпня о 18:10 на К1!
Чи існує більш непідходяще місце для красеня та улюбленця жінок Людо, ніж дитячий садок? Але, що поробиш, за рішенням суду, він повинен відпрацювати тут триста годин. До речі, виявляється, тут можна зустріти старих знайомих.

Багатодітний батько Тіль Швайгер зняв у цьому фільмі всіх чотирьох своїх дітей - сина і трьох дочок. До речі, його молодша дочка Емма - практично зірка. В іншому досить відомому фільмі Швайгера "Спокусник" вона зіграла вже не епізодичну, а головну роль.

2. "Фатальна красуня"

Що потрібно, щоб розтопити серце цинічної мисливиці за багатими чоловіками?

За визнанням самої Одрі Тоту, роль у "Фатальній красуні" - одна з її найулюбленіших. Актриса вважає, що її героїня зовсім не аморальна, адже чоловіки, яким вона кружить голову, чудово розуміють, що до чого, і самі дозволяють себе використовувати. "У вчинках Ірен немає брехні, і в чомусь вона навіть гідна захоплення".

3. "Це все вона"
Перетворити за шість тижнів найбільш непривабливу дівчину в класі на королеву балу - завдання нездійсненне для кого завгодно, але тільки не для Зака Сайлера.

Крихітну роль у фільмі зіграла дружина Фреді Принца - Сара Мішель Гелар. Правда, тоді вона ще не була його дружиною, актори навіть не зустрічалися. Їхні стосунки почалися трохи пізніше, коли Сара запросила Фреді та ще одного колегу поїсти суші. Колега не прийшов, і дружня зустріч перетворилася на побачення. А ще через два роки Фреді та Сара одружилися, і ось вже тринадцять років щасливі разом.
Головною музичною темою фільму стала чудова романтична пісня "Kiss me" гурту "Sixpence None the Richer", докладніше почитати про яку можна тут.

4. "Інтуїція"

Герої фільму вирішують пограти в лотерею з самою долею. Телефонний номер на банкноті - які шанси, що він потрапить до рук того, кому призначався?

Під час зйомок фільму в Нью-Йорку на дверях знімального павільйону висіла записка: "Так, ми знімаємо фільм. Його назва "Інтуїція" і в ньому знімаються Джон К’юсак і якась британська актриса, ім'я якої ні про що вам не скаже, навіть якщо ми вам його назвемо". Як ви вже зрозуміли, мова йшла про Кейт Бекінсейл.
 

5. "50 перших поцілунків"
Уявіть, що вам потрібно завойовувати дівчину своєї мрії кожного дня? Адже щоранку вона забуває про все, що було з нею раніше.

У реальному житті хвороби, від якої страждає головна героїня фільму, не існує. Синдром Голдфілда сценаристи вигадали спеціально для фільму. Існує кілька схожих порушень пам'яті, але вони ніяк не пов'язані з тим, що людина повністю забуває інформацію під час сну.

 

6. "Гола правда"
Коли вчиш дівчину тонкощам спілкування з чоловіками, головне - самому не закохатися у свою ученицю.

Коли Батлеру надіслали сценарій фільму, йому забули сказати про те, що «Гола правда» - це комедія, і він був упевнений, що він гратиме серйозну драматичну роль. Яким же було його здивування, коли текст одразу ж почав викликати у нього посмішку, а з появою головного героя - і зовсім нестримний сміх. Сценарій Батлеру дуже сподобався, а головний герой так нагадав акторові його самого, що він тут же погодився грати у фільмі.

7. "А ось і Поллі"
Поллі - неврівноважена, ексцентрична та ненадійна. Хто б міг подумати, що саме така дівчина потрібна Рубену, який звик у всьому перестраховуватися?

В одному з інтерв'ю Дженіфер Еністон зізналася, що погодилася на роль у фільмі, так як не могла втратити дві можливості: попрацювати зі своїм другом Беном Стілером і потанцювати сальсу.

8. "Секс по дружбі"
Іноді стосунки бувають такими складними, що мимоволі замислюєшся: можливо, краще їх не заводити, а займатися сексом без зобов'язань?

Якщо ви будете дивитися фільм англійською мовою, ви зможете не тільки побачити гру Міли Куніс, але і почути голос її батька. Режисер фільму вирішив, що таксист, який везе героїню, неодмінно повинен говорити з українським акцентом. Тому кращої кандидатури, ніж колишній українець, і бути не могло. До речі, батько зірки також працює таксистом.

9. "Пропозиція"
Заради своєї кар'єри редактор Маргарет Тейт готова на все, навіть фіктивно вийти заміж. Тепер залишилося тільки переконати всіх у тому, що шлюб справжній, а для цього потрібно трохи ближче познайомитися з сім'єю свого чоловіка.

Головну роль у фільмі творці картини спочатку запропонували не Сандрі Булок, а Джулії Робертс. Але Робертс вирішила, що гонорар занадто маленьким, і відмовилася. Цікаво, але з фільмом "Наречена-втікачка" історія повторилася. Однак, першою претенденткою на головну роль була Булок. Але, прочитавши сценарій, Сандра зрозуміла, що ця роль не зовсім їй підходить, і сама запропонувала віддати її Джулії Робертс.

10. "Наречений напрокат"
З'явиться на весілля сестри, де буде боярином твій колишній хлопець? Легко, тільки треба підібрати відповідний ескорт. Найкраще для цього підійде красень-брюнет, який готовий видавати себе за твого нареченого.

У цій приголомшливо красивій весільній комедії ні в одній сцені з Деброю Месінг ви не побачите живих квітів. Виявилося, що у актриси на них алергія, тому довелося замінити їх штучними. Цікаво, що дарують Дебрі друзі на день народження?

Телепрограма