Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Позитивний плейлист. 8 зарубіжних пісень для підняття настрою

Позитивний плейлист. 8 зарубіжних пісень для підняття настрою

21 квітня 2015 | 16:16

"Do not worry, be happy"

Ми продовжуємо ділитися приголомшливо позитивними піснями, які підіймають настрій. Першу частину пісень, які створюють відмінний настрій - можна подивитися тут. Сьогодні ми публікуємо другу частину нашої колекції - сучасні зарубіжні пісні.
 

1. Happy - Pharrell Williams
Автор пісні "Happy" Фарелл Вільямс отримав безліч нагород за свою музику, а нещодавно він був удостоєний нагороди за стильність. Щороку Американська рада дизайнерів моди обирає людину, яка найбільше вплинула на моду і популярну культуру в усьому світі і присуджує їй звання "Ікони стилю". Торік цього звання була удостоєна Ріанна, а ось "Іконою стилю 2015" став Вільямс. Голова ради, нестаріюча Діана фон Фюрстерберг сказала, що співак отримав це звання не лише за відчуття стилю та вміння добре одягатися, але й за доброту та відкритість. 

2. Lady Marmalade - Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink
Вперше пісня була виконана у 1974 році французьким гуртом "Ла Белль", і в ті часи вона користувалася великою популярністю. Потім її безліч разів переспівували, а в 2001 році Крістіна Агілера, Ліл Кім, Майя та Пінк записали свою версію для фільму "Мулен Руж". Пісня носить досить фривольний характер, у ній співається про повію на прізвисько Леді Мармелад, а приспів "Voulez-vous coucher avec moi?" перекладається як "Ви хочете переспати зі мною?"

3. La Tortura - Shakira ft. Alejandro Sanz
Шакіра та Алехандро Санс не лише колеги, вони ще й друзі в житті, а віднедавна ще й партнери по бізнесу. Кілька років тому Шакіра, Санс і фронтмен гурту Pink Floyd Роджер Уотерс скинулися і придбали за 16 мільйонів доларів острівець в Карибському морі на північ від Багамів з красивою назвою Бондс Кей. Ходять чутки, що зірки збираються зробити там фешенебельний курорт.

 

4. It's a Beautiful Day - Tim McMorris
Запальна пісня канадця Тіма МакМорріса точно зробить найсумніший день прекрасним. До речі, Тім пише музику на замовлення, тому якщо Ви шанувальник його таланту, є всі шанси замовити щось особисто для себе.

 

5. Do not Worry Be Happy - Bobby McFerrin
У першій половині ХХ сторіччя жив-був в Індії філософ Мехер Баба. Саме він є автором вислову "Do not Worry Be Happy" ("Не турбуйся, будь щасливий"). Пізніше цю фразу часто друкували на езотеричних постерах, один з яких і потрапив на очі Боббі МакФеррін. Вона настільки вразила співака своєю ємністю і простотою, що він практично одразу ж написав пісню. В одному з інтерв'ю Макферрін сказав: "Де б ви не побачили постер Мехер Баби, він зазвичай говорить "Do not worry, be happy". Мені здається, в цих чотирьох словах укладена досить яскрава філософія".

6. Je Veux - ZAZ
ZAZ - це сценічний псевдонім французької співачки Ізабель Жеффруа. За словами Ізабель, він означає різноманітність її музичного стилю, всі види і шляхи музики від A до Z і назад від Z до A, адже A і Z - це перша і остання літери латинського алфавіту. Перш, ніж стати знаменитою, ZAZ співала в клубах, ресторанах і просто на вулиці. В одному з інтерв'ю вона зізналася, що її заповітна мрія - заспівати дуетом з Бобі Макферріном. Нам здається, що це було б дуже вражаюче, тому сподіваємося, що мрія дівчини збудеться.

7. Candy - Robbie Williams
Один з найуспішніших виконавців у історії музики починав свій кра’єрний шлях, працюючи продавцем в магазині пластикових вікон. До речі, за визнанням самого Вільямса, він був кепським продавцем, і якби він сам не пішов звідти, коли його запросили до гурту Take That, його б неодмінно звільнили. Враховуючи, що на сьогоднішній день статки Вільмса наближаються до позначки в 200 мільйонів, можна сказати, що він дуже вдало змінив рід діяльності.

8. Kiss Me - Sixpence None The Richer
Пісня не лише позитивна, але і дуже романтична. Недарма її так часто використовують у романтичних сюжетах. Спочатку вона прозвучала в американському серіалі "Бухта Доусона", потім стала головною темою у фільмі "Це все вона" з Фредді Принцом молодшим у головній ролі. Мелодія звучить у фільмі "Як позбутися хлопця за 10 днів", а канал BBC завершив нею трансляцію весілля молодшого сина англійської королеви Єлизавети II, принца Едварда. До речі, сама назва гурту Sixpence None The Richer російською мовою перекладається досить кумедно - "Ні на гріш багатше".

Найкращі збірки пісень на нашому сайті:

11 найвесняніших пісень

10 пісень, які дарують надію на краще

Музика, яка пробуджує спогади. Кращі закордонні пісні про кохання ХХ сторіччя

Телепрограма