Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

8 життєвих історій про маленькі дива

8 життєвих історій про маленькі дива

27 вересня 2021 | 12:11

Кажуть, що дива трапляються тільки з тими, хто в них вірить. Герої нашої добірки точно вірять у дива і в те, що підтримка, любов та віра в інших також здатна їх творити.

Сьогодні в нашій добірці історії, завдяки яким ви посміхнетеся і захочете обійняти своїх близьких, особливо якщо давно цього не робили.

***** У дитинстві я відправляв по факсу малюнки коней з кабінету мого батька в головний офіс. Я багато разів бачив, як він робить це, тому запам'ятав процес. Проте, я думав, що відправляв їх бабусі. І звичайно, завжди робив це нишком. І ось одного разу батько поїхав у той офіс і там виявив, що дошка в конференц-залі повністю вкрита моїми малюнками. Всім здалося дуже милим, що я надсилаю їм малюнки і листи, і вони не сказали батькові, тому що знали, що він заборонить мені це робити.

***** Коли ми з сестрами були маленькими і вчилися в початковій школі, ми дуже любили грати в Тамагочі. Але вони вимагали постійної уваги, а ми, звичайно, не могли стежити за ними в школі. Тому мама забирала їх з собою на роботу і підгодовувала «вихованців», паралельно займаючись своїми серйозними банківськими обов'язками. Безмежно її люблю.

***** Брат мого чоловіка нещодавно придбав собі папугу. Його дружина померла кілька років тому, дітей у них не було, він став досить закритою людиною. Саме мій чоловік порадив йому знайти собі хатню тварину, з якою йому буде веселіше коротати вечори. Бачили б ви зараз цю людину! Розквіт, ніби заново народився! Надсилає нам відео, як він вчить папугу говорити. Той сідає йому на плече і на вушко щось шепоче. У них чудові стосунки, наче з казки! Маленький хвилястий папужка змінив життя великого дорослого чоловіка. Фантастика!

***** Сьогодні виповнилося 10 років з дня смерті мого батька. Коли я була дитиною, він завжди наспівував мені одну й ту ж мелодію перед сном. Коли мені було 18, ми помінялися місцями, і вже я наспівувала йому цю мелодію, сидячи поруч з його лікарняним ліжком, коли він боровся з раком. З тих пір я більше не чула цієї мелодії... до вчорашньої ночі. Ми з чоловіком лежали на боці обличчям один до одного, дивилися один на одного, і раптом він почав її наспівувати. Виявилося, що йому теж наспівували її в дитинстві, але вже мама.

******** Коли мені було 12, я підробляла нянькою і кілька років доглядала за однією дівчинкою. Вона дуже любила показувати мені малюнки, які намалювала за тиждень, і завжди просила прокоментувати в дусі спортивного коментатора. І я говорила: «Які форми! Які кольори! Я не бачила такої досконалості з 1932 року!», А потім розповідала про нюанси, які помітила в її роботах. Пізніше її прийняли в 3 художні школи, і вона надіслала мені листа. Всередині був один з дитячих малюнків і підпис: «Дякую, що бачила в мені все найкраще»

******* Мій дідусь завжди носив цукерки в кишенях і пригощав мене, але одного разу, коли я сильно захворів і потрапив до лікарні, мій батько сказав йому не давати мені ніяких цукерок. Дідусь навіть вивернув кишені, щоб довести, що він їх не приніс. Я дуже засмутився. Але як тільки мій батько вийшов з кімнати, він зняв капелюха і вийняв 2 шоколадні та 2 апельсинові іриски. Ніколи не забуду щастя і здивування, які пережив у той момент.

******** Живу на 2-му поверсі, вийшов пізно ввечері на вулицю. Дивлюся, йде молодий хлопець з собакою на руках. Причому собака велика така, а він її несе, немов вона не важить нічого, ще й пританцьовує. А потім і зовсім почав кружляти з нею в танці і примовляти: «Все, Жужа, гроші тепер є, завтра тобі операцію зроблять, і ух як заживемо. Будеш бігати на прогулянках ще швидше, ніж раніше!» І собака не смикається, тільки хвостом виляє. Так вони і зникли в сусідньому дворі, радісні.

***** Багато років працюю в інтернаті. Була у нас одна чудова дівчинка Женя. Завжди серце калатало якось незвично поруч з нею. Я не розуміла, чому нас так тягне один до одного. Довго випрошувала у начальства допуск до архівів. Днями настирливо сиділа біля кабінету начальника. Все ж мені вдалося домогтися свого. В результаті з'ясувалося, що її мама - моя зведена сестра! Ми з нею ніколи не спілкувалися, за життя я бачила її лише кілька разів. Женю я успішно удочерила. Зараз є щасливою мамою найчудовішої дівчинки в світі!

Телепрограма