Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

9 зворушливих моментів з життя звичайних людей, які розтоплять серце кожного

9 зворушливих моментів з життя звичайних людей, які розтоплять серце кожного

1 жовтня 2021 | 14:19

У житті трапляється будь-що. Іноді ми не помічаємо звичайні моменти, які роблять наше життя яскравішим і більш насиченим.

Коли нам так складно стримувати сльози, сміх, захоплення або почуття гордості. У такі хвилини розумієш, що в світі багато добра і кожному під силу зробити життя іншої людини або тварини кращим.

Сьогодні наша добірка з 9 таких моментів.

1. «Я працював і почув віддалене нявкання. Знайшов цього хлопця під ящиком з-під молока. Тепер у нього новий будинок. І, здається, він виглядає щасливим».

2. Сьогодні, через 25 років, в ліфті побачив свою улюблену виховательку в садочку. Сказав їй: «А я вас знаю». Вона відповіла: «Я тебе теж» - і назвала моє ім’я. Від радості та емоцій я трохи не розплакався. Була душевна розмова. Вона трохи постаріла, але така ж добра і мила. Так приємно зустрічати хороших людей з дитинства!

3. У дідуся 2 роки тому не стало дружини. А тут він дзвонить і просить послухати вірш, який склав на її честь. І зі сльозами читає дуже зворушливий прощальний, несамовитий вірш. Тепер при кожній згадці про цей дзвінок мимоволі починаю плакати.

4. Написали з донькою листа дитячому письменнику на початку травня. Сьогодні прийшла відповідь.

"Привіт, Лєра. Дякую за привітання з днем народження. Радий, що тобі подобаються мої книги, навіть незважаючи на те, що ти далеко від Швеції. Поки що".

5. Після довгої розлуки мій тато (65 років) нарешті побачив мою бабусю (94 роки).

6. Якось рилася, за маминим проханням, в їх з татом паперах - дипломах, паспортах, свідоцтвах - і знайшла маленький потертий шкіряний блокнотик. Там на єдиній сторінці написаний вірш - зізнання в коханні. Виявляється, тато мамі так зробив пропозицію. Нічого більш зворушливого в житті не читала, хоча поет з нього досить посередній. З тих пір зберігаю його у себе, щоб завжди пам'ятати, що справжнє кохання існує.

7. Є у мене прабабуся. 96 років. Живе одна. Щоліта все життя, скільки себе пам'ятаю, приїжджаємо до неї разом з батьками. Коли я була маленька, ми заходили до бабусиної квартири, вона міцно обіймала мене і трішки піднімала. Щороку. Незмінно. А тепер вже кілька років я, обіймаючи, піднімаю її на руки. І все життя для мене цей ритуал найбільш, напевно, зворушливий.

8. Від притулку і постійного страху до вічного дому та щастя.

9. 57-річна жінка народила хлопчика через 5 років після втрати дочки-підлітка.

Телепрограма