Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Жити тут і зараз. Правила життя Наталії Орейро

Жити тут і зараз. Правила життя Наталії Орейро

20 жовтня 2021 | 10:21

Наталія Орейро - справжня зірка і зразок для наслідування мільйонів дівчат у всьому світі. Її життя яскраве та насичене. Вона знімається в кіно, виступає на сцені, займається благодійністю і випускає дизайнерський одяг. Щаслива у шлюбі з коханим чоловіком і виховує маленького сина. Але не всі знають, що шлях Наталії Орейро до слави та кохання був дуже тернистим. Щоб домогтися успіху їй довелося багато працювати, переживати злети та падіння, а головне - продовжувати вірити в себе в ті хвилини, коли в неї не вірив ніхто.

Подивитися серіал "Дикий ангел" можна з вівторка по п'ятницю о 12:00 на К1, а сьогодні ми ділимося правилами життя відомої актриси.

Я навчилася отримувати користь від своїх помилок. На шляху тебе чекатимуть перешкоди, але якщо ти будеш зупинятися і плакати, налетівши на перший же камінь, можливо, ти не зможеш йти далі. Якби я так і робила, я б залишилася в Уругваї. Страждаючи, людина росте як особистість.

Якщо я чогось сильно хочу, то обов'язково доб'юся. Хоча завжди знайдуться ті, хто буде говорити: "Ні, у тебе нічого не вийде!" А ще у мене є один секрет. Коли я чогось дуже хочу, наприклад, знятися в новому фільмі з яким-небудь відомим актором, то пишу своє бажання на листочку, кладу його до шухляди комода і... через деякий час розумію: все збулося!

Благодійність, допомога іншим людям - важлива частина мого життя. Я роблю подібні речі з дитинства, з тих пір, як, вивчаючи Біблію в школі, ми допомагали нужденним. Для мене це як джерело енергії: щоб отримувати - потрібно віддавати, віддавати від щирого серця. І не обов'язково це має бути економічна допомога. Я, коли можу, завжди допомагаю. І не завжди грошима.

Слово "успіх" - небезпечне слово. Я досягла успіху і в професійному плані, і в особистому життя тільки тому, що багато працювала, день за днем, і не була байдужою ні до кого і ні до чого. Вважаю, що для людини важливіше досягти успіху в особистому житті, ніж у професійному. І це не обов'язково має означати родину і дітей. Для мене важливо бути особистістю. Особливою. Успіх - це не кількість проданих квитків.

Щастя для мене - це вміння насолоджуватися тим, хто ти є на даний момент і не заглядати далеко у майбутнє. Людина забуває, що всі ми родом з дитинства і втрачає свою внутрішню дитину. Я постійно намагаюся пам’ятати, чим я хотіла займатися, коли мені було 8-10 років. І намагаюся не втрачати дитячого блиску в очах. Насправді, насолоджуватися сьогоднішнім днем - дуже непросте завдання, адже людина знаходиться або в минулому, і тоді в її душі постійна ностальгія, або в майбутньому, і тоді вона постійно знервована. Треба вчитися жити тут і зараз.

Я вірю в кохання. Завдяки коханню, все навкруги здається красивішим. Воно наповнює тебе енергією, виникає бажання творити. Я дуже романтична, тому я кажу, що закохана і пишаюся цим. Я вірю навіть у те, що кохання - єдине, що врятує світ.

Потрібно бути самим собою - це найважливіше. Я думаю, що кожен з нас неповторний і унікальний. Співачка це чи продавщиця квітів. Адже не важливо, хто ти, важливо, яка ти. Звичайно, мені приємно, коли мене копіюють молоді дівчата, але ж вони ніколи не зможуть бути мною так само, як я не можу бути жодною з них. Ну який хлопець полюбить дівчину за те, що вона схожа на Наталію Орейро? Він полюбить тебе за те, яка ти насправді.
 

Материнство - це прекрасно. Я рада, що вчасно це зрозуміла, знайшла своє щастя у своєму сині і тепер не хочу пропустити жодної хвилини його дорослішання. Звичайно, це накладає свій відбиток на графік зйомок і на життя в цілому. Але приділяти час Мерліну зараз найважливіше. Крім того, довелося стати більш відповідальною - в житті з'явилося більше "ні", ніж "так".

Кожен старіє з таким обличчям, на яке заслуговує. У багатьох зморшки з'являються, тому що вони скаржаться. У мене ж, якщо і є, то тільки зморшки щастя:)

Гроші - важлива частина життя, але не головна. Я не вважаю, що письменник пише книгу, щоб її ніхто не читав. І я працюю не для того, щоб мене ніхто не бачив і не чув. Просто не все вимірюється грошима. Мені важливо бути хорошою актрисою, бути задоволеною тим, що я роблю.

Слава та успіх не змінюють людей - вони просто оголюють все найкраще і найгірше, що в них є.

 

Дивитися серіал "Дикий ангел" з Наталією Орейро у будні о 10:10 на К1!

Телепрограма