Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Як виховують дітей Анжеліна Джолі та Мадонна. Зоряні мами про своїх дітей

Як виховують дітей Анжеліна Джолі та Мадонна. Зоряні мами про своїх дітей

10 листопада 2021 | 14:51

"Я на власному досвіді переконалася,

що кожна працююча мати - це супер-жінка"

(Ума Турман)

Вони не лише найбагатші знамениті жінки світу. Вони ще й чудові люблячі матусі, а деякі з них - багатодітні мами! Сьогодні вони діляться з нами своїми думками про дітей та їхнє виховання.

Анджеліна Джолі. Дозволити дитині бути собою


У найбільш зоряній сім'ї на планеті не прийнято, щоб батьки щось нав'язували дітям. Анджеліна стверджує, що ніколи не буде вимагати від своїх дітей, щоб вони стали кимось іншим, а не самі собою. Актриса вважає, що дітям потрібно дозволити виражати себе так, як вони хочуть, не засуджуючи і не вказуючи, що вони роблять щось не так. Навіть якщо вона не завжди згодна з поведінкою своїх дітей, вона це приймає, тому що самовираження - це частина зростання.

Ума Турман. Знайти золоту середину


Як і будь-яка мати, Ума Турман відчуває інстинктивне бажання жертвувати собою заради своїх дітей. "Кожна мати хоче жертвувати собою заради дітей, і я не виняток. Раніше я навіть відмовлялася читати сценарії, якщо фільм зніматимуть не в Нью-Йорку - щоб не залишати дітей. Але з часом я зрозуміла, що в цьому питанні необхідно дотримуватися золотої середини - не віддавати себе цілком дітям, а залишати щось для себе. Саме цей баланс і необхідно знайти".

Сальма Хайєк. Ділитися найпотаємнішим


Сальма ділиться з донькою всім тим, що хвилює її серце - своїми думками, почуттями, враженнями від прочитаних книг і переглянутих фільмів. Звичайно ж, зрозумілими для дитини словами. Крім того, Сальма хоче, щоб її дочка побачила життя таким, як воно є, без прикрас. "Хочу, щоб вона відвідала зі мною найрізноманітніші країни, у тому числі, й ті, де люди живуть за межею бідності, щоб вона не думала, що в світі все ідеально та щасливо".

Хайді Клум. Час дорожчий за гроші


Супермодель з юних років привчає своїх дітей до того, що гроші не падають з неба, і намагається їх сильно не балувати. А ось чого-чого Хайді не шкодує для малечі, так це свого часу. Незважаючи на завантаженість, Хайді знаходить час, щоб побути з дітьми: "Я граю з дітьми, плаваю з ними в басейні, читаю їм, стрибаю на батуті та гуляю". Актриса демонструє дітям, що активний відпочинок і заняття спортом набагато цікавіші ніж комп'ютерні ігри. Вона для своїх дітей і турботлива мама, і мудрий вчитель, і весела подружка.

Кейт Уїнслет. Дотримуватися розпорядку дня


"Я вважаю, що, крім усього іншого, виховання включає в себе і розпорядок дня. Дітям подобається режим. Їм подобається знати, коли у них сніданок, обід і вечеря. Їм подобається знати, в якій послідовності будуть відбуватися події протягом дня. І я вважаю, що такі речі важливі і для мами, і для дитини".

Пінк. У вихованні немає місця пустощам


"У вихованні я досить жорстка. Намагаюся менше сміятися, дуріти та спілкуюся з донькою по-дорослому. Коли я сміюся, вона не сприймає мої прохання всерйоз. Я трохи зменшую силу своїх емоцій і не сюсюкаюся".

Кейті Холмс. Привчати дитину до самостійності


Починаючи з найпростіших речей, наприклад одягу. Кейті не лише привчає свою доньку одягатися самостійно, але дозволяє їй самій вибирати речі, які вона хоче одягти. Іноді дівчинка може вийти на вулицю легко вдягнена у прохолодну погоду. У той час як для інших мам це стало б трагедією, Кейті не дозволяє собі влаштовувати скандалів з цього приводу. "Моя філософія така - через кілька хвилин прогулянки, якщо їй буде холодно, вона сама попросить мене, щоб я дала їй пальто. Навіщо ж робити з цього проблему?".

Мадонна. Суворість і дисципліна


Мадонна досить сувора мама, вона не допускає послаблень у вихованні. Наприклад, вона може попередити дітей про те, що якщо вони не приберуть розкидані речі, вона їх викине (і не раз виконувала свою обіцянку). Дивитися телевізор дозволено не більше півгодини в день і тільки, якщо всі уроки зроблені. У її дітей дуже щільний щоденний графік - школа, домашні завдання, іноземні мови, читання - і співачка суворо контролює його. Крім того, Мадонна не дозволяє дітям вживати фаст-фуд та іншу шкідливу їжу.

Телепрограма