Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

20 фільмів, які варто подивитися, коли все йде не так

20 фільмів, які варто подивитися, коли все йде не так

17 листопада 2021 | 18:25

"Не чекай, що стане легше, простіше, краще. Не стане. Труднощі будуть завжди.
 Вчися бути щасливим просто зараз. Інакше не встигнеш"
К/ф "1+1"

Є фільми, які допомагають пережити будь-які труднощі, впоратися з будь-якою проблемою. Вони лікують, надихають, вселяють надію, змінюють погляд на світ, дають сили рухатись далі. Сьогодні ми підготували добірку саме таких фільмів з рекомендаціями, який з них потрібно дивитися в кожному конкретному випадку.

"Достукатися до небес"

Два пацієнти лікарні одночасно дізнаються про те, що їхня хвороба смертельна, і жити їм залишилося лише тиждень. Розуміючи, що їм нема чого втрачати, хлопці вирушають на зустріч пригодам.

Коли дивитися: коли руки опускаються, і потрібно знову навчитися хотіти жити. І коли хочеться на море.

"Поки не зіграв у ящик"

Мільярдер Едвард і автомеханік Картер стають товаришами по нещастю - вони обидва невиліковно хворі на рак. Розуміючи, що жити їм залишилося не так вже й довго, вони складають список справ, які завжди мріяли здійснити, і починають їх реалізовувати.

Коли дивитися: коли накопичилася втома, хочеться від душі посміятися і потрібно зрозуміти, що пізно ніколи ні для чого не буває.

"Щоденник Бріджит Джонс"

Бріджит злегка за тридцять, вона постійно потрапляє в незручні ситуації, закохується не в тих чоловіків, у неї неідеальна фігура та безліч шкідливих звичок. Бріджит мріє бути кращою і правильнішою, не підозрюючи, що доля кожному дає шанс зустріти людину, яка любитиме тебе таким, який ти є.

Коли дивитися: коли ваше особисте життя складається зовсім не так, як хотілося б.

"Життя прекрасне"

Італія часів Другої світової війни. Жартівник Гуїдо, його дружина та маленький син опиняються у концтаборі. Щоб підтримати хлопчика, батько каже йому, що все, що відбувається - це лише гра, в якій потрібно дотримуватися певних правил.

Коли дивитися: коли вам здається, що у вас немає сил пережити біди, які звалилися на вас.

"Неймовірне життя Уолтера Мітті"

"Припини мріяти. Почни жити". Уолтер Мітті - скромний офісний клерк, який живе у своїх мріях. Але дізнавшись, що йому загрожує скорочення, Уолтер вирішує, що настав час втілити його мрії.

Коли дивитися: коли вам здається, що у вашому житті немає місця дивам.

"1+1"

"Неважливо, хто ти зовні, головне - хто ти всередині". Паралізований інвалід Філіп шукає помічника, який буде за ним доглядати. Здавалося б, на це місце немає гіршої кандидатури, ніж грубуватий і нетактовний африканець Дріс. Але виявляється, що це саме та людина, яка здатна розфарбувати життя Філіпа яскравими фарбами.

Коли дивитися: коли вам здається, що життя до вас несправедливе.

"Реальне кохання"

Кілька історія, що розвиваються паралельно, сплітаються в єдиний сюжет. А пов'язує їх, звичайно ж, кохання.

Коли дивитися: коли ви втратили віру в кохання і вже не сподіваєтеся знайти свою половинку.

"Зоряний пил"

Щоб завоювати серце примхливої красуні Вікторії, Трістан обіцяє подарувати їй на день народження зірку. Для цього він вирушає у казкову країну, де з ним починають відбуватися абсолютно неймовірні події.

Коли дивитися: коли у вашому житті хронічно не вистачає казкових подій.

"А в душі я танцюю"

Майкл хворий на церебральний параліч і живе в клініці для інвалідів. Знайомство з новим пацієнтом Рорі, який, незважаючи на хворобу, вміє радіти життю, змінює його світ.

Коли дивитися: коли вам потрібно навчитися стійко переносити удари долі.

"Август Раш"

Вуличний музикант Август Раш, який виріс у притулку, намагається знайти своїх батьків. Допомогти йому в цьому повинен незвичайний дар - він вірить, що може чути музику всюди.

Коли дивитися: коли важливо зрозуміти, що все в житті має сенс. І коли немає сил йти за своєю мрією.

"Рудий пес"

Життя провінційного містечка різко змінюється, коли в ньому з'являється рудий пес. Він не лише стає загальним улюбленцем, а й допомагає мешканцям знайти щастя, радість та любов.

Коли дивитися: коли ви відчуваєте потребу зробити світ кращим. І коли дуже хочете собаку:)

"Думками навиворіт"

В голові дівчинки Райлі живуть п'ять емоцій: Радість, Смуток, Гнів, Страх і Огида. Люди звикли сприймати свої емоції як невід'ємну частину себе, але виявляється, у кожної з них є свій власний погляд на світ.

Коли дивитися: коли вам потрібно розібратися в собі, краще зрозуміти свої емоції та навчитися їх правильно проживати.

"Форрест Гамп"

Форрест Гамп народився розумово відсталим, проте, життєрадісність, доброта і шляхетність допомагають йому домогтися успіху в житті та вплинути на життя інших людей.

Коли дивитися: коли вам катастрофічно не вистачає віри в себе. Коли потрібні сили встати і йти жити далі.

"Поліанна"

Після смерті батьків, одинадцятирічна Поліанна переїжджає до суворої тітки. Однак, своїм оптимізмом дівчинці вдається заразити не лише тітоньку, а й усіх мешканців похмурого містечка.

Коли дивитися: коли ви відчуває постійне невдоволення і життя вам не в радість.

"21 грам"

У фільмі кілька сюжетних ліній, герої яких переживають втрату близьких людей і не знають, як жити далі.

Коли дивитися: коли ви забули про те, що найбільша цінність у житті - це саме життя.

"Mamma Mia!"

Софі виросла без батька і нічого про нього не знає. Але напередодні свого весілля дівчина прочитала щоденник своєї матері і дізналася, що в ті часи вона зустрічалася одразу з трьома хлопцями. Щоб розкрити цю таємницю, вона запрошує приїхати всіх трьох.

Коли дивитися: коли вам просто необхідно отримати заряд бадьорості та гарного настрою.

"Цілитель Адамс"

Доктор Адамс - найбільш незвичайний лікар у світі. Своїх пацієнтів він лікує не ліками, а сміхом. Та виявляється, що його метод лікування виправдовує себе на всі сто.

Коли дивитися: коли ви розучилися сміятися над собою.

"Вгору"

Все життя Карл і його дружина Еллі мріяли побувати в Південній Америці та побачити Райський водоспад, але незадовго до поїздки Еллі померла. На згадку про неї, Карл повинен здійснити задуману подорож самостійно.

Коли дивитися: коли ви втратили близьку людину і шукаєте в собі сили, щоб жити далі.

"В гонитві за щастям"

Кріс Гарднер батько-одинак і мріє дати дитині все найкраще. Але поки що у нього немає грошей навіть на оплату квартири, і вони з сином опиняються на вулиці. Крісу доводиться зібрати всю свою мужність і оптимізм, щоб подолати труднощі та досягти успіху.

Коли дивитися: коли ви зневірилися і вам потрібно нагадати про те, що ніколи не треба здаватися.

"Місіс Харріс їде в Париж"

Історія про те, як кілька абсолютно різних людей допомагають простій прибиральниці Аді Харріс здійснити її заповітну мрію - придбати чудову сукню від Крістіана Діора.

Коли дивитися: коли ми розчаровуємося в людях і перестаємо вірити в людську доброту.

 

Телепрограма