Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

15 справ, які зроблять ваш грудень найчарівнішим місяцем року

15 справ, які зроблять ваш грудень найчарівнішим місяцем року

22 листопада 2021 | 15:01

Грудень - найчарівніший місяць року. Ми всі купуємо подарунки, шукаємо вдале вбрання для корпоративних вечірок і з завмиранням серця готуємося зустрічати Новий рік. У грудні здається, що все погане вже позаду, а в новому році нас чекає тільки найкраще. Що зробити вже в грудні, щоб зустріч Нового року стала ще більш радісною!

1. Придбайте красиві свічки. Пам'ятаєте цю мудру фразу: "Запалюйте свічки, пийте вино, їжте з гарного посуду і носіть красиву білизну". Ніколи не чекайте особливого випадку. Цей особливий випадок - сьогодні.
Ваш особливий випадок сьогодні! Запаліть красиві свічки. Живе полум'я свічки розтопить всі печалі та відлякає холоди, а щоб зробити цей обряд ще більше теплим, візьміть свічки з зимовими запахами - кориця, ялина, мандарини.

2. Покорміть пташок. Взимку їм ще складніше добувати їжу собі й пташенятам, залиште шматочок хліба у шпаківні або зробіть її самостійно з простого 5-літрового бутля. Навесні своїм дзвінким співом біля вікон вас будуть радувати пташенята, що вже підростуть:)

3. Спечіть печиво. Без приводу, просто так! Імбирне, шоколадне, будь-якого розміру та форми. Ви не уявляєте, як це може підняти настрій вам чи вашому колезі, у якого видався складний день, коли ви його пригостите.

4. Купіть подарунок тому, хто його потребує. У дитячих будинках діти як ніхто, вірять у казки та чари, подаруйте їм радість і диво. Зазвичай ці подарунки під новий рік централізовано збирають волонтери, їх нескладно знайти в інтернеті.

5. Відвідайте лазню. А якщо після спекотної парної є можливість зануритися у замет або крижану річку - це просто чудово! Кажуть, до лазні ходити дуже корисно. Струмені пари виводять усі токсини, які накопичилися в тілі, а контраст температур приводить організм у відмінний тонус. Після парної ви точно відчуєте прилив бадьорості та сили.

6. Надішліть новорічні листівки друзям. Не електронні! Уявляєте, як приємно буде вашим друзям знайти в поштовій скриньці справжню паперову листівку? До того ж, це не дорого і таких листівок можна відправити багато. Не чекайте на дива! Дивуйте самі:)

7. З'їжте шоколадку. Правда, забудьте про всі дієти, купіть плитку смачного шоколаду та з'їжте її цілком. Самі. А ще краще під час перегляду новорічного фільму.

8. Прогуляйтеся вночі, коли йде сніг. Особливо крупний, це дивовижно! Тоді на вулиці не холодно, а гуляти - суцільне задоволення. Тиша, легке рипіння снігу і ви одні на всій вулиці. Такі моменти дуже запам'ятовуються несподіваними припливами натхнення та нових ідей. Спробуйте і переконайтеся самі:)

9. Подивіться новорічне кіно. У грудні так багато новорічних фільмів, вони якнайкраще створять атмосферу дива й казки одразу після перегляду.

10. Приготуйте улюблені страви з вашого дитинства. За тими самими рецептами, які ви випросили у мами або бабусі. Той самий наполеон або медовик, сирники, як у бабусі, або коронну страву мами? У вас все вийде!

11. Зробіть 31 фото улюбленого місця в певний час. Наприклад, парку на заході сонця або затишної вулички неподалік. Знімати потрібно кожного дня, роблячи по одному фото. В кінці місяця перед Новим роком подивіться всі фото. Ви дуже здивуєтеся, побачивши, як швидко все змінюється. Час швидкоплинний, а нам потрібно так багато встигнути, не втрачайте його:)

12. У грудні почніть збирати рецепти до нового року. Переписуйте до окремого красивого зошиту, вирізайте рецепти з газет і вклеюйте туди ж, або зробіть окрему папку рецептів з інтернету. Все те, що ви хотіли б приготувати в новорічну ніч. А ми допоможемо, адже попереду у нас публікації відмінних рецептів приголомшливих новорічних страв.

13. Прикрасьте квартиру. Навіть до того, як прикрасите ялинку. Повісьте красивий новорічний віночок, можна гірлянду, сніжинки - все, що завгодно. Ще крутіше, якщо ви зробите їх своїми руками. Тут починається маленьке диво: все, що зроблено своїми руками та з позитивними думками обов'язково буде вас радувати і захоплювати.

14. Наріжте багато-багато конфетті та залишайте його всюди, куди ви йдете - це можна робити з середини грудня - нехай у всіх буде новорічний настрій!

15. Ну і, звичайно, прикрасьте ялинку! Почепіть на видне місце найкрасивішу іграшку, яка б уособлювала те, що має статися у новому році. І це обов'язково станеться! Дива там, де в них вірять! І чим більше вірять, тим частіше вони трапляються.

Новорічних чудес вам, друзі!

Сохранить

Телепрограма