Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Як зустрічати 2022 рік

Як зустрічати 2022 рік

29 грудня 2021 | 01:40

Новий рік 2022 – довгоочікувана подія. У чому його зустрічати, як прикрасити будинок, що приготувати - ці питання хвилюють багатьох. Ми зібрали в цьому матеріалі відповіді на найпопулярніші питання і практично склали тематичний гід на зустріч Нового 2022 року.

ЯК ЗУСТРІЧАТИ?

Зустрічати Новий рік 2022, покровителем якого за східним календарем буде Чорний (Блакитний) Водяний Тигр, астрологи радять у вузькому колі. Зберіть найближчих людей цієї ночі, адже тигр не любить занадто великих компаній. Символ року Тигр такий підхід обов'язково оцінить та подарує вам успіх у всьому.

Важливо також правильно вбратися для головної ночі року. Головний принцип – природність. Жодних надмірностей, кислотних квітів і химерності, елегантна стриманість і свобода рухів у пріоритеті у святкову ніч 2022 року. А в чому ж тоді зустрічати Новий рік? Ось кілька порад, як вибрати вбрання, щоб сподобатися Чорному (Голубому) Тигру.

В ЯКИХ КОЛЬОРАХ ЗУСТРІЧАТИ НОВИЙ РІК 2022?

Як уже говорилося, господар 2022 року – Чорний (Блакитний) Водяний Тигр тому і кольори вибираємо відповідні. Бірюзовий, глибокий синій, чорний, блакитний, пісочний, коричневий, темно-зелений, сріблястий і золотий будуть Тигрові до смаку. Також не забуваємо про смугастий принт, який дуже вдало виглядатиме і на аксесуарах. А ось яскраві неонові відтінки краще відкласти подалі. Крім відповідних кольорів, слід враховувати і матеріали. Тигр любить все натуральне і не потерпить синтетики. Тому для новорічного вбрання 2022 року ідеально підійде вбрання з натуральних тканин.

До речі, астрологи радять одягати вбрання певних відтінків залежно від того, про що ви мрієте наступного року. Але і тут треба пам'ятати про уподобання тварини-символу. Так, якщо чекаєте зростання доходів, вибирайте сріблясте або золотисте вбрання. Бажаєте підкреслити свій витончений смак? Тоді вам краще звернути увагу на чорний чи насичений темно-синій.

ЯК КРАЩЕ ПРИКРАСИТИ БУДИНОК?


Якщо ви хочете порадувати Тигра, зверніть увагу на дерев'яні або металеві аксесуари (вази, декоративні фігурки та інше). Використовуйте такі невеликі предмети у сервіруванні столу або декорі тієї кімнати, де зустрічатимете Новий рік. Накрийте стіл текстильною скатертиною та для кожного гостя підберіть лляні серветки. Не забувайте, що збита вовна – чудовий матеріал для ручної роботи. З нього можна вирізати кільця для серветок, серветки під тарілки для кожного гостя, а також ялинки, сніжинки або фігурки тигра для прикраси столу або подарунків. Тигр - хоч і хижак, але все-таки котик, який любить все м'яке, округле й тепле.

ЩО ПРИГОТУВАТИ, ЩОБ ЗУСТРІЧ СВЯТА ПРОЙШЛА ГІДНО?

Свіжа зелень. Зелений колір символізує удачу – досить згадати чотирилисту конюшину, доларові купюри та улюблені на Сході прикраси з нефриту. Поставте на стіл тарілку, повну свіжої зелені та зелених овочів. Нехай на ній будуть базилік та кінза, петрушка та кріп, стручкова квасоля та брюссельська капуста. Так ви почнете Новий рік 2022 на здоровій та бадьорій ноті.

Локшина. У багатьох азіатських країнах люди їдять на Новий рік довгу локшину, яка асоціюється з довгим та благополучним життям. Ви можете відзначити свято стравами з азіатської локшини, а можете приготувати щось зі спагетті. Нам здається, що Тигр не буде проти такого багатонаціонального підходу.

Свинина. Свинина символізує процвітання. Поставте собі чітку мету наступного року і зустрічайте свято, наприклад, приготувавши Фантастично смачну свинину з чорносливом або Свинину з грушами та ароматними травами.

Риба. Якщо ми говоримо про східні традиції, слід пригадати, що кожна сім'я в Китаї їсть рибу напередодні китайського Нового року 2022. Для китайців вона символізує багатство, адже слова «риба» і «достаток» вимовляються китайською однаково.

У Китаї рибу прийнято готувати цілою, що теж символічно і означає, що рибна страва здатна нагодувати всю дружну сім'ю, яка зустрічає за одним столом новорічне свято. Китайці не з'їдають рибу за один раз, залишаючи символічний запас на майбутнє. І традиції дотримані, і їжа наступного дня є! Отже, риба на столі під час зустрічі Нового року 2022 – це до багатства.

Курка. Подача курки – ще одна новорічна традиція у Китаї. Жителі Піднебесної вважають її символом відродження. Найкраще, як і рибу, готувати її цілою, наприклад, Запечену курку з імбиром і часником або Кантонську курку в соєвому соусі.

ЩО МОЖНА ПОДАРУВАТИ НА РІК ТИГРА?

Гордий і статусний Тигр, згідно зі східними традиціями, дуже любить розкіш, витонченість та красу. Під стать символу 2022 року подарунок повинен бути презентабельним. Головний принцип – "красиво, статусно, зі смаком". Щоб не помилитися з подарунком, варто звернути увагу на звички, характерні для тварини.

Мистецтво. Це і картини, і книги з мистецтва, і антикварні речі. Повірте, Тигр оцінить таке підношення.

Товари для хобі. Наприклад, чоловікам, пов'язаних з полюванням і риболовлею, можна порадувати аксесуарами, біноклями, сумками та іншими необхідними у їхній справі речами. А любителькам потанцювати підійде оплачений абонемент до школи танців.

Красива білизна. Вона пробуджує нові емоції, надає стосункам присмак романтики, а це те, що цінує наш Тигр. Розкішна спідня білизна подарує своїй володарці почуття магічної сили.

Комфортні речі. Наприклад, шикарні пледи або комплект красивої постільної білизни.

Все для мандрівок. Тигр буде задоволений путівкою в санаторій або на уїк-енд за місто. Свіжі враження та краса природи – ось що важливо у 2022 році.

Квитки на шоу. Дуже порадують як подарунок квитки в театр чи кіно, на виставку картин або на концерт улюбленого артиста. У 2022 році буде особливо цінним отримувати емоційні враження.

Спорт, здоров'я. Сюди входять послуги, товари та аксесуари. Сильний звір дуже схвалює все, що пов'язано зі спортом. Наприклад, фітнес-браслет, спортивний інвентар (гантелі, килимок для фітнесу, футбольний м'яч) та інші аксесуари. Також підійдуть абонемент до спортзалу або сертифікат на курс масажу.

ЯК ПРИКРАСИТИ ЯЛИНКУ НА РІК ТИГРА?


Покровитель 2022 року Чорний Водяний Тигр не шанує яскраві кольори, що кричать. Не любить він фіолетовий та червоний. Кольори для залучення грошей та удачі у наступному році: золотистий, сірий, білий, блакитний та синій.

Любителям класики можна прикрашати новорічну красуню поєднаннями сріблястої, синьої та білої гами та кольору морської хвилі.

Телепрограма