Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Неймовірні освідчення в коханні з усього світу

Неймовірні освідчення в коханні з усього світу

14 лютого 2022 | 18:40

"Це кохання, яке без грошей робить тебе багатим"

Любов змінює людей і, часом штовхає на вчинки, які можуть здатися абсолютно божевільними. У нашій сьогоднішній добірці ми зібрали історії про неймовірні та шалено красиві освідчення в коханні.

  • Коли грецького мільярдера Арістотеля Онасіса та оперну діву Марію Каллас пов'язували ніжні стосунки, щедрий грек подарував своїй коханій до Дня Святого Валентина листівку з чистого золота, інкрустовану діамантами. Коштувала вона триста тисяч доларів, і, як на шістдесяті роки, це була фантастична сума. Але чого не зробиш заради коханої жінки? На конверт, мабуть, грошей вже не вистачило, тому загорнута листівка була в норкову шубку.

  • Грузинський художник Ніко Піросмані був безнадійно закоханий у французьку актрису на ім'я Маргарита, яка була на гастролях у Тифлісі (Тбілісі). Чого тільки не робив живописець, щоб підкорити серце коханої, але всі його зусилля були марні. Та одного разу до будинку, в якому жила Маргарита, під'їхали кілька возів, вщент заповнених квітами - ліліями, маками, півоніями, трояндами, і, звичайно ж, маргаритками. Через деякий час вся вулиця була заставлена квітами, а посеред букетів стояв Піросмані. Маргарита не змогла встояти перед таким красивим зізнанням у коханні, вийшла з дому і поцілувала художника в губи. Щоправда, через деякий час її гастролі в Тифлісі скінчилися, і вона повернулася до Франції. Залишивши на згадку про себе красиву історію, за мотивами якої, до речі, і була написана пісня "Мільйон алих троянд".
  • Виявляється навіть такий "міцний горішок" як Брюс Вілліс здатен на романтичні вчинки. Кілька років тому він освідчився своїй дружині в коханні незвичайним способом. Актор випустив дебютний жіночий аромат під назвою "З любов'ю від Брюса Вілліса" ("Lovingly by Bruce Willis"), який присвятив своїй другій половинці. Вона ж і стала обличчям цього парфуму.

  • Романтичний бразилець подарував своїй коханій дощ з троянд - він засипав її квітами з гелікоптера, коли вона виходила з дому. Проте, ця романтична історія закінчилася не зовсім райдужно - приїхала поліція і заарештувала хлопця, адже, щоб знайти гроші на таке незвичайне освідчення, він скоїв збройне пограбування. Але вражена дівчина все ж дочекалася його з в'язниці.
  • А ось великий падишах імперії Моголів Шах-Джахан настільки сильно кохав свою дружину, що не припиняв зізнаватися їй у коханні навіть після її смерті. На підтвердження цього він побудував легендарний мавзолей Тадж-Махал. У перекладі з перської ця назва означає "Найбільший палац" і ось вже п'ятсот років ця споруда нагадує світові про велике кохання перського правителя.

Телепрограма