Головна Мапа сайту Контакти
RSS
30 вересня 2008
Один день. Спорт

У Європі розпочинаються матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів

21:13

У Європі розпочинаються матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів. В одному з них київське "Динамо" на виїзді грає з турецьким "Фенербахче". У стартовому колі кияни зіграли внічию 1:1 з лондонським «Арсеналом». Лише за дві хвилини до кінця матчу англійці зрівняли рахунок і тим самим забрали в українців перемогу.  Після того матчу кияни часу не марнували і провели роботу над помилками. Головний тренер Юрій Сьомін мріє відсвяткувати перемогу у Лізі Чемпіонів. До речі, безвиграшна серія клубу нараховує вже 14 матчів.

Також у групі "G" грають лондонський "Арсенал" та португальський "Порту". Загалом 30 вересня проходять 8 матчів у Лізі Чемпіонів. Іспанський "Вільярреал" приймає шотландський "Селтік", данський "Ольборг" приймає "Манчестер Юнайтед" - це група "І". У групі "F" "Фіорентина" позмагається вдома із румунським "Стяуа", мюнхенська "Баварія" із французьким "Ліоном". А у групі "Н" зійшлися білоруський "Бате" з італійським "Ювентусом", а пітерський "Зеніт" з мадридським "Реалом". Про підготовку до найцікавіших протистоянь знає Олексій Крапивко.

Пригоди італійців у Білорусі! Грати "Ювентусу" непросто: не з’явився в заявці травмований Буффон, а Крістіан Поульсен не доїхав до Мінська за бажанням тренера. Однак керманич "Ювентуса" Клаудіо Раньєрі каже, що виставляє проти борисівського клубу свій найсильніший склад.

Клаудіо Раньєрі, тренер ФК «Ювентус» (Італія):

- Ми поважаємо "Бате" за те, що попри свій молодий вік, вони багато чого досягли, за те, що перемогли у всіх попередніх етапах. Вони грали у Сантьяго без двох основних гравців і програли 2-0. А це їхній перший матч удома. 

Проблеми та сподівання. Головний біль "Арсенала" - у капітана Уілльяма Галласа не йде гра уже кілька матчів поспіль. До того ж треба оговтатись від нещодавньої прикрої поразки у Прем’єр-лізі. Головна надія тренера "Порту" - Жезуальдо Ферейра та двоє Гонзалесів: півзахисник Лучо та форвард Маріоно.

Жезуальдо Феррейра, тренер ФК «Порту» (Португалія):

- Ми всі чудово знаємо, що наші справи в Британії йшли не дуже добре. Ми провели кілька дуже складних ігор тут, тож матч для нас - це нове випробування. Однак ФК "Порту" - це команда, яка завжди сподівається тільки на перемогу.

Повернення неперевершеного! Криштіану Роналду знову у грі. "Манчестер Юнайтед" готовий до бою, навіть попри відсутність Оуена Гаргрівса та Гарі Невіла. Зате є Едвін ван дер Сар, який оговтався від травми коліна під час матчу із лондонським "Челсі". Однак сер Алекс Фергюссон заборонив своїй команді розслаблятись, головне в цьому турі для "МЮ" - це очки.

У данського "Ольборга" проблем зі складом майже немає. Найважливіше для команди Брюса Ріока - показати професійний футбол. Хоча, враховуючи те, що "Ольборг" - не частий гість у Лізі Чемпіонів, команда і так уже зробила багато. І зупинятись на досягнутому не збирається.а

Телепрограма