Головна Мапа сайту Контакти
RSS
30 вересня 2008
Один день. Спорт

В українській Прем'єр-лізі хвиля тренерських відставок

21:14

В українській Прем'єр-лізі хвиля тренерських відставок. Звільнені керманичі футбольних клубів «Львів» та сімферопольської «Таврії». 

Причина відставки головного тренера ФК «Львів» Степана Юрчишина - невтішні виступи клубу в чемпіонаті України цього сезону. Юрчишин очолив львівський клуб у 2006-му році і  за короткий час створив боєздатний колектив без зайвих витрат на придбання гравців і вивів клуб в українську прем'єр-лігу.

Проте в цьому сезоні ФК «Львів» виграв лише один стартовий матч у донецького «Шахтаря». В результаті команда опустилася на останнє місце в турнірі. Разом із Степаном Юрчишиним залишив клуб і старший тренер Михайло Калита. До наступних матчів у вищій лізі команду готуватиме В'ячеслав Мавров.

Також після трьох років роботи пішов у відставку і головний тренер сімферопольської «Таврії» Михайло Фоменко. У нинішньому сезоні кримчани виграли тільки один матч з дев'яти і зараз лише на 14-му місці в українській Прем'єр-лізі.

Новим керманичем «Таврії» вже сьогодні оголосили Сергія Пучкова. Останні 4 роки Пучков очолював ФК «Севастополь», та вивів свою команду з аутсайдерів другої ліги в лідери першої.

Телепрограма