Головна Мапа сайту Контакти
RSS
1 жовтня 2008
Один день. Спорт

Активи футбольних команд 2-го туру Ліги чемпіонів

21:14

Дебютант Ліги чемпіонів - румунський "Клуж" - у стартовому матчі сенсаційно переміг італійську "Рому" - 2:1, і має неабияку впевненість перед наступними матчами. До того ж, тепер за чинних чемпіонів Румунії фактор домашнього стадіону і підтримка фанів. У стартовому складі команди вже не таємна зброя - аргентинець Хуан Куліо, який двічі розписався у воротах "Роми".

У рішучості своїх колег із групи "А" не сумнівається лондонський "Челсі". Проте за фіналістів минулого розіграшу Ліги величезний досвід, і саме перемог. До другого туру "аристократи" підійшли з усією відповідальністю. У стратегію гри вже включили "блокування" блискучого форварда румунів та підготувались психологічно.

Петр Чех, воротар ФК "Челсі" (Лондон):

- Ніхто не очікує, що румуни нас переможуть. Вони можуть грати просто заради задоволення, при цьому без будь-якого тиску.

"Анортосіс" продовжує писати новітню історію кіпрського футболу на міжнародній арені. Спочатку на етапі боротьби за вихід у груповий етап Ліги чемпіонів кіпріоти подолали грецький "Олімпіакос", а вже в стартовому поєдинку європейської першості зіграли внічию з німецьким "Вердером". До першого очка в Лізі чемпіонів "Анортосіс" планує додати ще три - за перемогу над грецьким "Панатінаїкосом".

Мадридський "Атлетико", який в стартовому турі впевнено переміг голландський "ПСВ" і очолив квартет "D", має чудову можливість розвинути успіх у домашньому матчі  з марсельським "Олімпіком". Мінус команди - відсутність нападника іспанців Маніше, який відзначився голом у минулому матчі. Він пропускає гру через травму. "Олімпік", у свою чергу, психологічно подавлений. На старті французька команда зазнала поразки від англійського "Ліверпуля", до того ж у рідних стінах.

Останнього разу "Ліверпуль" зустрічався з голландським "ПСВ" у чверть-фіналі Ліги чемпіонів півтора року тому. Тоді англійці двічі перемогли. На думку представників Туманного Альбіону, ніщо не заважатиме їм зробити це ще раз на стадії групового етапу.

Телепрограма