Головна Мапа сайту Контакти
RSS
20 листопада 2008
Один день. Спорт

Марко Девіч дебютував у складі збірної України

21:05

Лідер харківського "Металіста" - Марко Девіч таки дебютував в складі збірної України. Серб провів на полі весь другий тайм товариського матчу проти Норвегії.

Одразу після гри Марко відмовився ділитися враженнями. Швидко промайнув повз журналістів до роздягальні. Надалі турбувати дебютанта суворо заборонили. По перерві саме Артем Мілевський зіграв у парі з Девічем в атаці. Для нападника "Динамо" - це був цінний досвід.

Артем Мілевський, гравець збірної України з Футболу:

- Мы вообще играем в первый раз, даже на тренировках не играли вместе. Поэтому он техничный, хороший игрок, умный. И я думаю, у него тоже большое будущее как у игрока.

А от Олексій Михайличенко назвав нинішній склад збірної - командою українського чемпіонату. Адже на поле не вийшов жоден легіонер. Зате дебютантів вистачало. Однак виділити когось за результатом гри проти норвежців, головний тренер відмовився.

Олексій Михайличенко, головний тренер збірної України з футболу:

- Я не считаю это нужным, потому что я прекрасно понимаю. У дебютантов и волнение и в какой-то мере новый коллектив, и первая игра и ответственность. И жалко конечно, что Саша Алиев и Милевский и Девич не смогли ипользовать те моменты. Все-таки в таких играх мне кажеться нужно получать не только удовольствие, но и уверенность прибавлять. 

Телепрограма