Головна Мапа сайту Контакти
RSS
18 лютого 2009
Один день. Спорт

Втрати команд-учасниць кубка УЄФА

21:03

З якими втратами підійшли команди до плей-офф кубка УЄФА - у спортогляді Тетяни Шолі.

У складі Донецького "Шахтаря" на матч з англійським "Тоттенгемом" у Кубку УЄФА не вийдуть двоє гравців. Нападник Альберто Кастільо та півзахисник Олександр Гай напередодні серйозно травмувалися. Та це не вплине на бойовий дух команди

Мірча Луческу, головний тренер ФК "Шахтар" (Донецьк):

- Я не знаю такої команди чи гравців, які б не хотіли дійти до заключної стадії Кубка УЄФА. До того ж, у такому форматі це останній турнір. Напевне, жоден тренер не допускає інших варіантів, окрім як рухатися вперед.

Клуб українця Андрія Шевченка - італійський "Мілан" - прибув до Німеччини далеко не найкращим складом. У матчі кубка УЄФА проти "Вердера" через травми у "россонерів" не гратимуть Кака, Емерсон, Неста та Маттіоні. З тієї самої причини не вийде на поле і український легіонер - Андрій Шевченко. Форвард не встиг залікувати травмоване стегно. Натомість головний наставник "Мілана" Карло Анчелотті дозаявив на гру колишнього капітана збірної Англії Девіда Бекхема. Півзахисник напередодні також дістав травму, щоправда незначну, і на гру з "Вердером" все-таки вийде.

А от у візаві італійського клубу німецького "Вердера" "незаявлених" на матч значно менше. Першу гру однієї шістнадцятої Кубка УЄФА не зіграє травмований форвард команди Аарон Хант. Також не вийде на поле у "музикантів" дискваліфікований на товариському матчі з "Галатасараєм" півзахисник Торстен Фрінгс. У підопічних Томаса Шаафа буде можливість реабілітуватися в очах своїх уболівальників за провальний сезон у Бундеслізі. Наразі "Вердер" у чемпіонаті Німеччини посідає 10-ту сходинку.

Телепрограма