Головна Мапа сайту Контакти
RSS
27 лютого 2009
Один день. Спорт

"Динамо" зустрінеться з "Металістом"

21:02

12-го березня у чвертьфіналі Кубка УЄФА - київське "Динамо" зустрінеться із харківським "Металістом". Суперником донецького "Шахтаря" буде московський ЦСКА. В одній восьмій фіналу команда бразильця Зіку обіграла англійську "Астон Віллу". Більше про матч "армійців" та інші поєдинки Кубка УЄФА - у спортогляді Дмитра Євчина.

"ЦCКА" – "Астон Вілла" 2:0, кубок УЄФА 1/16

Пронудьгувавши весь перший тайм, фани ЦСКА прокинулись після перерви. Спочатку англійців пробачив Жирков. Півзахисник вийшов віч-на-віч із голкіпером, однак обіграти Гузана не зміг. Щоправда, той-таки Жирков виправив власну помилку. Забити удар із відстані для Юрія виявилось легше, ніж із кількох метрів. Резервний склад "Астон Вілли" вдруге проколовся лише у доданий час. Красіч вивів на позицію Вагнера Лава і бразилець завершив атаку. 2:0 - ЦСКА крокує в наступний етап.    

"Штутгарт" – "Зеніт" 1:2, кубок УЄФА 1/16

Чинний володар кубка пітерський "Зеніт" вдруге обіграв німецький "Штутгарт". Цього разу навіть допомога дискваліфікованого Тимощука не знадобилась. Наприкінці тайму Семшов вивів пітерців уперед. Тільки за 10 хвилин до кінця матчу шваби спробували змінити бодай щось. Гебхарт обіграв суперника і охайненько пробив у кут. Однак навіть на власному полі "Штутгарт" не уникнув поразки. За чотири хвилини до фінального свистка Дані перекинув м’яч над голкіпером, а Файзулін забив у порожні ворота. 2:1 - перемога Зеніта, наступний суперник пітерців - італійський Удінезе.   

"Твенте" – "Марсель" 0:1 (6:7), кубок УЄФА 1/16

Французький Марсель взяв гору над голландським "Твенте". У першому матчі команда Стіва Макларена перемогла з рахунком 1:0. Однак ця перевага "Твенте" розтанула вже на 24-й хвилині. Погляньте, який удар вийшов у Бен Арфа. В підсумку переможець двоматчевої дуелі визначився у серії одинадцятиметрових. Єдиної помилки припустився Райкович. Отже, 7:6 - перемога Марселя. Наступну гру французи проведуть з голландським клубом – "Аякс".

Телепрограма